Löparhöft!

publicerat i
Är inget som jag rekomendera, gör jävulskt ont och är svårt att bli av med och just den är det som gör så ont just nu så att jag håller på att dåna...
Tränade ett stenhårt cirkelpass i lördags och igår så var jag och en kompis ut och sprang lite blandad löpning, intervaller uppför backar och skogsstigar. Passade även på och gjorde mina dagliga 30 burpees så hade jag dem gjorda också.
Och straffet för denna träning känner jag då av idag, jag har haft löparhöft förut och det var inte roligt, lovade då mig själv att jag skulle gå iväg nästa gång inan det blev så illa men men....
Har dock en tid nu imorgon bitti kl 07,30 hos en massör som jag hoppas kan hjälpa mig, han är specialiserad på just idrottsskador så vi får väl se hur det går. Skönt kommer det ju iaf inte att bli det vet jag redan nu...huva!
 
Vad hände i helgen då? I lördags var det ju ett underbart väder så jag inledde dagen med att kasta ut alla täcken och kuddar på vädring och sen satt jag på trappen en stund och lapade sol medans F cyklade och M sprang runt med Sixten.
 
Sen gav vi oss ner på stan och F var och klippte sig och fick lite fin färg i håret också!
 

Tuff blå kille! ; )
 
Efter det var det dags för mammans träningspass och barnen underhöll jag med iPad och iPhone under tiden, G jobbade hela dagen så det var bara jag och kidsen.
 
Som belöning för att de var så duktiga medans jag tränade så hämtade vi upp Sigge och åkte ut till McD och åt lunch, så här kul kan man ha det om man har en vovve också ; )
 

Sen fortsatte vi till systeryster och fikade lite och hängde i solen lite till. Efter all den friska luften så var det 2 barn som däckade rätt tidigt på kvällen! =)
 
Igår så var vi ut till min mamma och pappa och fikade lite och sen när vi kom hem så gav jag mig ut och sprang, efter duschen sen så däckade jag i soffan...
 
Har lagt bud på den här fina klänningen också från Fira som jag hoppas på att vinna, tänk er den med en jeansjacka och ett par boots till! NICE!
 
 
 
Avslutar med att visa er en dagens också, min vana trogen, kanske finns någon som tycker att den är kul iaf!
 
 
 
 
 

Lite tingel tangel på armen idag från Lo-ika! =)
 
Ha det bra!!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Syrran:

Snygga brallor!!!! Var ifrån?!
Puss ❤️

Svar: KappAhl!
Puss ❤️
Marita

2:a kommentar, skriven , av Ulrica:

Jag inspireras av dina "dagens" så fortsätt med dom. Snygga byxor säger jag också.
Klänningen ser hur läcker ut som helst. Vann du den?

Ha det gott! Ulrica

Svar: Kul att höra! :) Ja jag vann den! :))
Marita

3:e kommentar, skriven , av Anna:

Var vann du klänningen?
Snygg dagens :)
Kram

Svar: Tradera! Tack!
Marita

4:e kommentar, skriven , av Anonym:

Ja, där vinner alla utom jag.....
Får vi se den på månntro?!

Svar: Gäller att vara taktisk när man budar, lägger alltid mina bud i sista minuten.
Kommer nog att synas på om den passar! :)
Marita

Kommentera inlägget här :