Att njuta det lilla som går

publicerat i Barnen, Dagens outfit, Glädje, Torsten,;
Ja igår fick jag panik över att sitta instängd på jobbet när solen bara gassar ute så jag jobbade undan som en lite gnu och flexade och gick hem lite tidigare.
 
Hemma så var det lugnt med bara ett barn hemma, F hade följt med en kompis ut och badat - skönt att barnen får komma ifrån varandra lite grann ibland. Det blir ju lite dåligt med utflykter nu när vi har "bebis" hemma så då är det ett måste att någon att barnen får komma hemifrån ibland.
 
G satte efter mycket tjat upp poolen där hemma i onsdags och igår så var det dags för premiärdoppet, jag var lite rädd för att det skulle vara iskallt men temperaturen hade kommit upp ända i 23 grader så det var helt ok!
 
 
Moa flöt mest runt på krododilen som hon tvingade sin mamma att blåsa upp....pumpen hade helt försvunnit....
 
 

Sötnosen!
 
 
Hon var riktigt glad och harmonisk, blir väl så när man får ha mamma för sig själv! ; ) Annars är hon inne i en riktig "utvecklingsfas" kan vi väl kalla det...blir arg så det dånar och stampar med fötterna och smäller i dörrar..en riktig minitonåring! Fasar för hur det ska bli när den riktiga tonåren infinner sig.....huuuua!
 
Lite senare kom F och hans kompis hem och då blev det desto vildare lekar i poolen så då tog jag min tillflykt till solstolen en stund.
 
 
 
Lite trött kille sen...getingstucken hade han blivit på badstranden också <3
 
Idag är det äääääntligen fredag och de har lovat att solen ska stanna kvar hela helgen så att min plan är att sola och bada så mycket som det bara går! Söndag har jag lovat barnen att vi ska åka till utomhusbadet så då får G vara hemma med hundarna.
 
Fick med mig lillskrutten på morgonpromenaden imorse, han växer verkligen så det knakar så snart har han växt om "storebrorsan"
 
 
Dagens idag blev skönt och svalt. Ska ju bli uppåt 28 grader säger de!
 

MAW chrystal blue strapless och sign cardie över - världens skönaste kofta, tunn och sval men lagom värmande när det behövs! Glad att den följer med till hösten också!
 
 
Idag blir det ingen träning...har kört på med rätt tunga vikter denna vecka och jag känner mig rätt så slut i armar och axlar så idag får det bli en vilodag. Imorgon tänkte jag ta mig ut och springa igen , det var länge sen sist!
 
Avslutar med en bild på Torsten som nu äntligen lyckats tagit sig upp i soffan alldeles själv - nöjd!
 
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Christoffer:

Någon glömde strumporna :P

Svar: Va?
Marita Källberg

2:a kommentar, skriven , av Christoffer:

Ja du glömde strumpor :P

Svar: Strumpor? När det är 30 grader? Näää skulle inte tro de.....; )
Marita Källberg

3:e kommentar, skriven , av Sandra:

Du ser ju ut att vara barfota nästan alltid i alla fall :)

Svar: Ja på sommaren har jag sällan strumpor, har du det? ; )
Marita Källberg

4:e kommentar, skriven , av Sandra:

Om jag är hemma själv, så kan jag vara barfota. Men bland folk eller på bild, så tycker jag faktiskt att det ser bättre ut med ankelstrumpor :)

Svar: Och jag tycker att jag gör som jag vill eftersom det är min blogg och vill jag inte ha strumpor så har jag inte det ;)
Marita Källberg

Kommentera inlägget här :