Att ha hittat en favoritsida

publicerat i Framtid, House of Lola, Torsten,, shopping, Önskelista;
Jag är känd på jobbet som nätshoppingens drottning och det är ju för att jag tycker att det är jobbigt och tidsödande att springa i affärer och prova kläder, även om det också har sin charm ibland såklart. Men ofta är det lättare och smidigare att hitta saker på nätet och nu har jag hittat en webshop som har massor med saker som är precis i min stil!
 
Jag har ju redan tidigare visat er de snygga Sarah pants som jag har klickat hem i grått
 

och nu fick jag se på FB att de även kommit i blått!
 

Blir ju svårt sugen på dem också!! De är supersköna med "snygg" tyg på framsidan och strech på baksidan och hällor i midjan så att man kan ha skärp i dem också.
 
Ett par andra brallor som jag också är sugen på är dessa ! Finns i flera färger, b la brunt.
 
 
Vet bara inte om modellen är så smickrande på mig...hmmm!
 
De har även en uppsjö med fina smycken, jag som är svag för bling bling gillar ju verkligen Lily and rose. Måste bara bestämma mig för vilken modell jag vill ha. Dessa ligger dock bra till.
 
 
Lite lagom sådär men ändå så stora att de syns i öronen. 1,3 cm långa är de så inte pyttesmå. 295:- så ett helt ok pris också.
 
 
En schysst bastop. Kan man ju aldrig ha för många av ; )
 
 
 Mysig långklänning till sommaren!
 
Ja ni ser ju....jag skulle kunna klicka hem hela webshopen! Så det får bli dagens tips från mig.
 
Bjuder på några "inte-dagens" också, har haft bad-clothes-days de senaste dagarna så jag har inte haft någon lust att fota, istället får ni hålla till godo med ett par bilder från förra veckan. ; )
 

Nya keeper skirt ihop med gamla Lane low. Fortfarande favoriter i skogarderoben.
 
 
 
Passade på att ta en helkroppsbild i spegeln på gymmet. Upptill blev det en ny top från kollektionen också, lake top i ivory White. Gillar den stenhårt då den är lite lagom lös över magen de dagarna som man inte vill ha något som sitter åt någonstans!
 
 
Och så en sån bara för att! ; )
 
 
Denna fina OM koftan ropade jag in på Tradera för ett bra pris, älskar modellen så jag hoppas verkligen att säljaren är seriös så att den dimper ner i min brevlåda snart...
 
 
 
Tränar på att göra utbakad fläta på lilla donnan! Denna blev riktigt bra! Övning ger färdighet.
 
 
Såna här bilder får jag upp i mitt flöde på FB från min favorit webshop....vem kan låta bli att gå in och kika där då?? Inte jag...
 
 
Min älskade plutt vovvis!! Tänk att man kan känna så mkt kärlek till ett djur! <3
 
 
Skitig och blöt försöker matten få honom att ställa upp sig lite snyggt...det gick väl sådär...; )
 
Avslutar mitt lilla bildregn med en bild på ett kök som jag tycker är snyggt! Jag samlar på mig inspirationsbilder inför den dagen då vi äntligen gör slag i saken och tar tag i vårat som håller på och faller i bitar...
 
 
Gillar speciellt diskhon och kranen, vi har ju precis så med fönstret så då ser man ju en snygg lösning! =)

Kommentera inlägget här :