Sjukt ont i benen....

publicerat i Träning, shopping;
Ja hjälp!! Det var nog länge sen jag hade en sån grym träningsvärk som jag har just nu... Allt har sin grund i torsdagens box-pass när vi gjorde 200 upphopp på slutet av träningen. Jag stapplade nerför trapporna efteråt...
 
På fredagen så tränade jag med min E som vanligt på lunchen och då var jag stel men det gick ändå ok, senare på kvällen så fick jag ondare och ondare och när jag vaknade på lördagsmorgonen så fattade jag inte hur jag skulle komma ur sängen överhuvudtaget...
Kruxet var att jag hade bokat, och betalat, för ett HIT pass som skulle vara efter lunch och det känns ju jättefånigt att inte köra ett pass som jag redan bokat och betalat bara för att jag hade/har träningsvärk.
Så jag drog på mig träningskläderna och åkte dit...HJÄLP!! Det gick...men inte så mycket mer och när någon snuddade vid mina lår på kvällen så fick jag bita mig i läppen för att inte skrika högt..
 
Igår så var smärtan nästan likadan men jag struntade i den och tog mig in till Örebro kring lunch för att hinna gå lite på stan innan jag skulle vidare till säsongens sista visning.
 
Att strosa runt gick bra, däremot så blev det ett litet klimax när jag kom in på H&M och rulltrapporna stod stilla så att jag var tvungen att gå i den själv och som ni alla vet så är de stegen mkt högre än i en vanlig trappa... Var nästan lite svettig i pannan av ansträgningen när jag kom upp...:-D
 
Det var jätteskönt att bara strosa omkring lite för mig själv och jag slog till på en top och en klänning inne på Indiska, inte alls min stil på klänningen egentligen men jag tycker att det är roligt att inte alltid köpa sånt som jag brukar utan gå lite utanför min "comfortzone"
 
 

Denna klänning kostade bara 199:- och idag har de 25% på alla plagg på Indiska
 
 
Och denna top blev det som jag har tänkt att ha till min pennkjol från H&M,.
Planen var också att hinna in på Gina Tricot och spana efter ett par lite utställda jeans med hög midja, lite som de här.
 
 
Men med tanke på min träningsvärk så hoppade jag över att prova byxor. ; )
 
Så idag och imorgon blir det träningsuppehåll, möjligtvis någon hunpromenad men inte mer än så ; )