Att ha haft en toppenhelg!

publicerat i Dagens outfit, inspiration;
Ja gud vilken skön helg och SOL!! I massor!! Det gillas av mig!
 
Så jag startade min lördag med att äta frukost med den här lilla snacksaliga donnan...
 

Lite fundersam....
 
 
Mitt inne i en låååång utläggning om något...som vanligt...
 
Hon är fortfarande supernöjd med sitt korta hår och som ni ser på bilderna så är det lite lockigt, hon var nämligen på disco i fredags och då ska man ju såklart locka håret! ; ) Gick ju betydligt snabbare att locka nu jämfört med när hon hade sitt långa hår dock!
 
 
Fick inte till någon bra bild eftersom hon INTE var på humör att bli fotad ;-)
 
Men efter frukosten var avstökad och jag hade plockat, bäddat och allmänt röjt så svidade jag om till löparkläderna ( ångesten inför halvmaran i Stockholm i April har slagit till med full kraft...) och gav mig ut i solen!
 
Det var ingen lätt runda men bara den här utsikten!
 
 
 
 
 
Blev iaf drygt 8 km och det är jag nöjd med, även om tiden inte direkt var något att skryta med ;-)
 
Sen var det bara att hoppa in i duschen och svida om inför eftermiddagens efterlängtade besök från en kär vän som det var alldeles för länge sen jag träffade!
 
 
Moa underhöll lilla S och storebrorsorna hängde på F´s rum och spelade PS4.
 
Så härligt att få träffas och prata bort ett par timmar! <3
 

Dagens blev mjukt och bekvämt med leggings, klänning och storkofta! Min favorit outfit nu för tiden!
 
På kvällen så kollade vi på Mello och söndagen startade även den med knallblå himmel och sol! Jag passade också på att baka lite snabba frallor innan jag mötte upp min bästa E i spåret.
 
Planen var att springa en liten kort sväng bara men det går lätt att springa när man har sällskap och speciellt när man håller ett sånt tempo att man kan prata hela tiden så hipp tjillevipp så hade vi sprungit 8 km drygt!! SÅ 16 km blev det visst på 2 dagar! Känns SÅ bra!!
 
Resten av söndagen försvann med fika i solen på trappen, Lola visning och hämta M hos en kompis!
 
Idag är det måndag och sportlov men jag jobbar på...barnen och G är dock lediga vilket innebar att det bara var jag och Sigge som var vakna imorse.
 
 
Dagens blev ny kofta från Lindex (mörkblå men ser svart ut ser jag...), Haven tee och amber pants från Lola och de nya skorna från Lola som jag håller på att gå in.
 
Vet inte vad det är men jag känner mig så blek, ful och fet just nu...vill egentligen inte ens lägga ut några bilder på mig själv för jag mår så dåligt när jag ser dem men jag vet ju att ni uppskattar mina dagens inlägg så jag gör det för er skull ; )
 
 
Peruken känns ful ( trots att den är ny och jag egentligen är supernöjd med den) , kläderna fel och makeupen bara hemsk....bläääää...
 
Nej nu längtar jag efter sol och värme och tunna klänningar istället för vinterjackor och vantar!
 
Kolla in den här fina som Lindex släpper i April!
 

Med bara ben och sandaler och jeansjacka!! Underbart!!