Toppenhelg!

publicerat i Barnen, Helgen, House of Lola, Jag;
Förra veckan så tog jag ett par dagar ledigt i samband med säsongsstarten hos Lola, dels så vet jag att det brukar bli sjukt stressigt med allt som ska fixas iordning med dokument och märkning och sen så skulle G jobba mycket i samma veva. Så för att inte stressa ihjäl mig så tog jag ut ett par semesterdagar!
Så skönt!! Så säsongen startade på onsdagen och jag hade visning onsdag-torsdag och fredag.
 
Torsdagen var en träningsfri dag så jag passade på och tog med mig den här killen
 

och tog en riktig långpromenad....Dock så var ju inte vädret och underlaget det roligaste...
 
 
Slask och tråk...fy! Nä tacka vet jag riktig vinter!!
 
På fredagen så blev det en tur till gymmet och fredagsfys i vanlig ordning - 300 situps, 200 squats och 100 burpees.....pust!!
 
 
Besparar er bild på ansiktena som var i en lite annan färg än normalt...
 
Innan kvällens visning hos min bästa E så hann jag även med en liten hunddate med Togges bästa springertjej! De busar alltid jättebra och det kändes skönt att han också fick springa av sig lite!
 
På kvällen sen var det alltså visning och som vanligt när jag ska till E så ingår det även skjuts till och från visningen för att jag också ska kunna ta mig ett glas vin och denna gång så blev det mer än ett glas ;-) och mycket skratt och babbel ihop med klädshopping!!
 
Det var en så trevlig kväll att jag t om glömde att ta med mig orderbladen hem...ha ha! Så kan det gå!
 
Sen på lördagsmorgonen så var det full fart direkt för M skulle på handboll och sen skulle jag med bussen för en heldag i Stockholm med besök på Mamma Mia the party!
 
Såååå kul och vilken bra show!
 

Mysig inredning!
 
 
Glitter och glam!
 
 
 
 

 
 
Det bästa i kråksången var att vi var hemma igen vid 19,30 så jag fick lite kväll ihop med barnen också!
 
På söndagen så vaknade M först av alla och när jag gick upp så var hon redan påklädd så medans hon gick ut med Togge så dukade jag fram frukost och gjorde lite mysigt!
 
 
Efter det så klädde jag och M på oss och stuvade in Togge i bilen och for till grannstaden, där var det motionsbingo och vi tog oss ett varv.
 
M hade lite tur och lyckades t om skrapa ihop de 2 rader som krävdes för att vinna. =)
 

När vi var klara där så åkte vi hem och plockade upp F ( G var iväg och jobbade) och sen vidare ut till min syster på kalas.
 
Efter en massa fika och prat så tog vi oss en tur ner till sjön för att rasta hund och barn och få lite frisk luft!
 
 
Jag och födelsedagsbarnet!
 
 
Ut på isen!
 
Och sen vips var helgen slut och en ny fullmatad vecka väntar, denna vecka har jag 5 visningar.. En igår och sen ledigt idag och sen kör jag onsdag-torsdag och lördag-söndag. Pust! Men roligt också!!
 
Så nu kör vi!!