Shopping drömmar!

publicerat i Dagens outfit, House of Lola, shopping, Önskelista;
Sorry för att det varit tyst här inne ett tag men livet kom emellan.... Shoppingen har ju dock inte stått still som ni kanske förstår ; ) Dels så har vi varit i Barcelona där det blev en tröja från en liten butik vars namn jag inte minns och en tjockare poncho från Zara.
 
Sen så släppte Lola några nyheter i onsdags och där har jag sugit lite på vad som ska få flytta hem till mig garderob, men det lutar åt att det blir denna fina.
 

Lynx cardie i saffron!
 
Jag älskar ju senapsgult så därför känns denna nästan given, är lite osäker på modellen dock...kan bli lite för mkt tyg över magen för att jag ska känna mig bekväm.
 
 
Dessa snygga fuskskinn tights från Cream har jag i svart men så igår hade min kollega dem i brunt och de var ju så sjukt snygga!! Dessutom så passar de ju SÅ bra till mina nya kängor från Ten Points!
 

Jag bytte de konjaksbruna till dessa i nubuck istället, känns mer höstigt!
 
Ett lite mer angenämt problem är att mina favoritbyxor från Rabalder har blivit för stora och de har inte funnits att köpa längre men så idag när de släppte höstnyheterna så var de tillbaka!! Yey!!
 
 
 
Ser inte så märkvärdiga ut men är SÅ sköna och snygga på!!
 
Är även sugen på denna fina från Rabalder:
 

Jag är ju svag för stickade tröjor....
 
Något som definitivt ska köpas i Oktober när det finns i butik är det här fina armbandet som kommer att säljas på Lindex till förmån för cancerfonden.
 
 
 
Det var dagens shopping tips/inspiration.
 
Själv har jag sett ut såhär den senaste tiden:
 
 
Gult och svart från Lola, Vila och Lindex och på fötterna mina nya favoriter från Adidas.
 

Flitigt använda i Barcelona!
 
 
På kurs i svarta concrete, simply tee och significant mid cardie grey - lola all over!
 
 

 Och på kvällen middag i glansig MAW klänning, glansiga shopper leggings och lola bootee och över det en kaftan från Vila.
Kände mig verkligen superfin!!