Underbara vår!

publicerat i Dagens outfit, Familjen, House of Lola, Träning, renovering;
Ja alltså det här vädret gör underverk för mitt humör! Knappt så att det stör mig att jag är instängd på jobbet hela dagarna när det är såhär fint väder!
 
Men det är fortfarande rätt så kyligt på morgonen så när klockan ringde i torsdags morse och jag såg att det stod 3 grader på termometern så var jag inte jättetaggad att ta min springtur kan jag säga men jag bet ihop och körde och som vanligt så är det så skönt när man kommer in sen.
 
 
Snygga påsar under ögonen....;-) Ett tecken på att jag inte är 20+ längre...
 
Men en dusch, lite frukost och smink senare så var påsarna iaf lite dolda ..
 
 
 
 I fredags så var det som vanligt sammantrde med vår fredagsfys grupp och passet som skulle klaras av såg ut såhär:
 
 
 
Svettigt och jobbigt som vanligt och jag var glad att jag hade tagit på mig lite svala kläder även om ansiktsfärgen som vanligt tar en stund innan den blir normal igen ;)
 
 
Dagens idag bestod av den vita blus som ni ser på bilden ( från H&M) och över den hade jag en kofta som är lite glittrig som är inköpt på Lindex.
 
 
 
Och på benen hade jag mina favoritjeans som också de är från H&M. Tyvärr så börjar de bli lite stora nu....nackdelen med att gå ner i vikt...även om det är ett angenämt problem.
 
 
 
I fredags så hade jag äntligen fått hem mina nya läsglasögon också som jag vann i en tävling med House of Lola! Märket är Wearglas och de är verkligen supersnygga och sköna.
 
 
Modellen jag har på mig heter Audrey och du hittar dem här på hemsidan.
 
I helgen så har jag bara grejat hemma och tagit det lugnt, min syster kom förbi och hämtade vårt gamla kylskåp som de köpt. Jag hade några tjejer över som kollade på Lola kläder och så jagade vi ut barnen på en promenad med hunden.
 
 
 
Vi tog en promenad i skogen där vi letade reda på lite kontroller, en slags orientering som går ut på att man ska hitta 40 kontroller som finns utsatta och på varje kontroll finns en bokstav.
När man hittat alla så skickar man in bokstäverna till friluftsfrämjandet och är då med i en utlottning.
 
Ett kul sätt att komma ut och lite roligare än bara en promenad. Dessutom så behövde jag få ihop mina 10 000 steg som jag har som mål att få ihop varje dag ;-)
 
I söndags så startade vi dagen med fotbollsträning för Moa och jag skjutsade henne dit medans G åkte in och jobbade några timmar och sen tog en sväng till IKEA för att köpa lite saker till köket.
 
När vi var hemma igen så var det bara för Moa att hoppa in i duschen och ladda om för innebandyn som hade avslutning igår och skulle spela match mot föräldrarna.
 
Jag tog tag i en massa surdegar som blivit liggande här hemma, byta tyg på dynan på kökssoffan, dammsuga och tvätta golvet och starta tvättmaskinen och hänga ut.
 
Efter matchen så skulle de vidare och bowla hela laget så jag såg till att få i henne lite mat innan hon for iväg och jag fortsatte greja här hemma och när G kom hem så hjälptes vi åt med att flytta runt bord och stolar tills vi blev nöjda.
 
Sen tog jag med mig Togge ut och sprang medans G hängde upp lamporna i taket - nu börjar det bli riktigt mysigt där hemma!
 
Det var en skön runda och benen kändes bra! Det är ju en tuff bana så att pressa tiden var inte att tänka på men jag var glad bara för att kroppen kändes bra när jag sprang!
 
Har ju 2 kg kvar till ett av mina delmål så jag hoppas på en bra siffra på vågen denna vecka!
 
I helgen så vankas det bonushelg med en massa lola kollegor så då blir det förmodligen både god mat och vin så då gäller det att ligga i i veckan istället ;-)
 
Nu ladda för lunchpass på jobbet eftersom mina kära träningskollegor är på konferensresa till solen och har det bra.....inte alls avis....;-)