Nytt in i garderoben och att gnugga på!

publicerat i Dagens outfit, Glädje, House of Lola, Jag, Torsten,, Träning;
Nu rullar veckorna på fort och imorgon är det skolavslutning och nästa vecka midsommar! Helt galet! Sen är det bara några veckor kvar innan det är dags för mig att gå på semester, längtar men inte så där galet mkt som man brukar göra nu på försommaren.
Kan ju vara för att mitt jobb fortfarande känns nytt och utmanande =)
 
I måndags så var det ju fortfarande fint väder så medans M var på träning så passade jag på att gå en långrunda med Togge.
 
 
 
Såklart så var han tvungen att få ta ett dopp i ån på vägen, han är ju ett vattendjur! ;-)
 
När jag kom hem och hade fixat mat så skulle jag röja upp i köket och på väg ut med soporna så händer detta....morr....
 
 Så röjningen av köket inkluderade även en golvsvabbning....inte helt enligt mina planer kanske...
 
När jag ändå hade ångan uppe sen så tog jag och provade de kläder som jag hämtat ut, var ju en hel laddning som kommit från Lola och jag skulle se vad som skulle få stanna och vad som skulle åka tillbaka.
 
 
 
Detta var det som fick stanna, sköna Da Capo byxor ihop  med cosmopolitan linne, spirit skirt i senapsgult och så underbara långa Make a wish dress i svart.
 
Dagen efter så blev det en outfit som var lite inspirerad av en bild som jag sett på Lolas hemsida
 
 
Underbart sköna Gemma blouse och concrete pants. Passade bra med lite somriga kläder också eftersom vi skulle ha sommarfest på jobbet på kvällen =)
 
Igår så började det då regna ordentligt och såklart så hade vi sökkurs på kvällen så det var regnställ på och gilla läget ;-)
 
 
 
När vi väl var hemma sen och hunden var badad och torkade så var det en trött matte och hund som kröp ner i sängen..
 
 
 
 
Idag på lunchen så hade jag bestämt mig för att jag skulle springa den långa rundan som är ca 7 km och 30 min innan så vräkte det bokstavligen ner så jag var inte så peppad....men sen avtog det lite så jag gav mig ut.
 
 
Inte lika fint som förra veckan men skönt ändå med frisk luft..
 
 
Blöt men glad och nöjd! =)
 
Invigde min nya fina OM kofta idag också som jag unnade mig själv som present för att jag varit så duktig och lyckats gå ner 10 kg! *klapp på axeln*
 
 

Kommentera inlägget här :