Online...

publicerat i ;
Sitter här i min ensamhet, mannen jobbar och barn och hundar sover, och klickade hem lite kläder till Moa från Villervalla. Passade samtidigt på att införskaffa första julklappen för i år!! Det blev lite kläder till Axel, min gudson,och det känns ju perfekt att bara sitta hemma i tv-soffan och klicka hem juklapparna jämfört med att springa runt i affärer och bli svettig och varm! =)

Har även lite funderingar på att köpa lite julklappar till Filip från antingen Lekmer eller Dodde, vi satt framför datorn igår Filip och jag och han pekade på allt han ville ha.....hmmmm det var ju en hel del som herrn ville ha....MEN han pekade ut en del som faktiskt skulle kunna hamna på inköpslistan.

Men innan jul så är det ju en födelsedag först och jag har redan fixat den perfekta presenten!!! En Buzz Lightyear inköpt på tradera!!När jag har frågat Filip vad han har önskat sig så har han bara sagt..."En Buzz Lightyear och en Woody"....men till saken hör att jag har letat överallt och de är nästan omöjliga att hitta i vanliga affärer så gissa om jag blev lycklig när jag hittade den här på Tradera! =)

Nej nu ska jag klicka vidare och kanske hitta något till Moa också! Några tips på vad man köper till en 14 månaders flicka? Det står stilla i huvudet på mig.....