Att vara gräsänka och pyssla för jul!

publicerat i Dagens outfit, Familjen, House of Lola, Jag, Jul;
Ja i måndags kväll så åkte G till Tyskland på kurs i en hel vecka och kommer hem sent fredag kväll, tråkigt att vara själv med vardagspusslet i en vecka men å andra sidan så är det inte såå stor skillnad mot en vanlig vecka då han jobbar mkt.
Dock så har jag haft lite annat sällskap i sängen denna vecka ;)
 

Moa har sovit hos mig varje kväll - mysigt!
 
Jag har även börjat plocka fram julen lite smått i form av adventsljusstakar och stjärnor, men tyvärr så är ljuset alldeles för skarpt i stjärnorna så jag måste byta till svagare glödlampor men det är typ omöjlig att hitta lampor på 15 W i den här hålan!! Morr!!! Så jag får spana när vi åker till Örebro på lördag istället.
 
Men jag bjuder på en bild på (fejk) granslingan som jag lindat runt spegeln.
 
 
Jag har även övat mig på att göra lockar i min peruk, varianten jag har är ju "heat defiant" som det så fint heter. Vilket innebär att man SKA kunna locka den men jag har aldrig fått till det... Nu har jag dock kollat på en ciljon videos på youtube med instruktioner så nu gjorde jag ett försök. Fick inte till det riktigt som jag ville men lite festligare blev det iaf.
 
 
Ska göra ett nytt försök när jag fått hem lite mer tillbehör som krävs för att få dem riktigt bra, och öva lite mer också kanske...; )
Resten av gårdagens outfit såg ut såhär!
 

Saucy pants och lane low boots.
 
 
Upptill en oyster top och longstocking cardie. Allt från Lola såklart ;-)
 
 
På min vänster hand så tronade min julklapp till mig själv - en superfin ring från Edblad. Bling bling - I like!
 
 
Idag blev min dagens samma byxor och upptill Santorini linne i svart, sally sjal i ruby red och sign cardie i wet viscose blocks dusty grape. Koftan har blivit en riktig favorit i garderoben!
 

Redo för en arbetsdag och sen ikväll iväg på sonens öppet hus - jiiiihaaa...skönt att man inte behöver ha långtråkigt iaf! ; )