Avundsjuk lillasyster

publicerat i ;
Moa är en riktig härmapa och allt som Filip gör eller har ska hon också ha! Så när Filip tog sin lilla minikånken till dagis i fredags så bröt hon ihop totalt och hon ville också ha en rygga så nu ikväll så klickade jag hem en brun till henne. =)Den fanns i en jättefin ljusrosa också men jag tror den här är mer praktisk.

Passade även på att klicka hem en Houdini Power hood till mig själv, har sådana till båda barnen och de är verkligen suveräna! Mjuka, streciga och supersköna och även lagom varma, med en väst utanpå så kan man t om ha den på vintern.En sån här blev fast en svart!

Idag så tog jag med mig Filip och åkte iväg på en shoppingrunda. Syftet var att hitta en snygg vårjacka till honom men även att få tillbringa lite tid bara han och jag! Det var supermysigt och vi hittade den perfekta jackan, tyckte både han och jag ; ) , på KappAhl! Det var ju perfekt eftersom jag hade 25% på ett helt köp där idag!  Så förutom jackan så tog jag även ett par överdragsbyxor, ett par shorts, en Spiderman keps och en top till mig!! Allt gick på 800:-! Perfekt!!


Snygga jackan!!

Och eftersom min son älskar allt som är grönt så klickade jag hem den här igår!