Att snart ha lite ledigt

publicerat i House of Lola, Jag, Torsten,, shopping, Önskelista;
Tiden flyger fram och helgen som gick så ägnade jag större delen av tiden åt Torsten. Startade dagen i lördags med att åka ut i skogen och köra lite sök ihop med några andra.
Han behöver ju aktivera huvudet lika väl som att aktiveras fysiskt och det är ju alltid skönt att komma ut i skogen och få lite frisk luft.
 

Peppad att få komma ut och köra!
 
När vi kom hem så ville jag inte gå in eftersom det var fint väder så jag stannade ute på baksidan och kastade boll med Togge.
Dock så var det lite kladdigt så det blev lera lite överallt....
 
 
Tur att man har kläder som tål lite smuts! ; )
 
På kvällen så var det dock lite proprare kläder på för då var jag iväg på visning hos en mkt trevlig värdinna :-)
 
Söndagen tillbringade jag på utställning med Torsten, vi kan väl säga att han behöver lite mer ringträning....; ) Dock så fick jag bra kritik så det var ju positivt iaf, helt slut var både jag och Togge när vi kom hem så det blev inte så mkt mer gjort den kvällen än en liten kvällsprommis.
 
Denna vecka jobbar jag bara måndag och tisdag och sen ska jag vara ledig resten av veckan, barnen har höstlov så det ska bli SÅ skönt att vara ledig några dagar!
Imorgon ska jag iväg och fixa naglarna och på torsdag har jag visning, fredagen är helt tom än så länge så vi får se om jag och barnen hittar på ngt.
Lördag drar jag och min bästa E till Ullared och sen visning igen på söndag, inte så många visningar kvar nu. Efter denna vecka har jag bara 2 till innan det är dags för SuperSunday! En helt galen, hysterisk dag som är superjobbig men så rolig!
Det enda jag önskar är ju att jag kunde klona mig bara för att hinna med och tillfredsställa alla mina kunder, jag känner mig lite lätt otillräcklig den dagen även om jag gör så gott jag kan..
 
Men på måndag så släpps ju Novemberkatalogen och därifrån ska jag ha lite plagg som verkligen är min smak.
 

Denna fina blus vann jag i en säljtävling och jag är sugen på att klicka hem en likadan fast i en mörk färg istället, denna färg..
 

Klänningen är supersnygg men jag tror att jag skulle känna mig för stor i denna modell.
 
 

Denna top har jag i ruby red redan men jag gillar verkligen modellen så det blir nog en i denna färg också.
 

Detta vita linne i lite glansigare kvalité ska definitivt klickas hem, jag har det svarta glansiga linnet och det använder jag flitigt.
Perfekt att ha under, det glansiga tyget gör att allt faller lite bättre om man har det under de andra plaggen.
 
 
Denna snygga Sign cardie i lite glansigt tyg tänker jag att den blir snygg till ett par svarta kostymbyxor och en svart top, enkelt men snyggt!
 
Tur att jag har rensat lite i garderoben så att det finns plats för lite nytt! ; )