Vårkänslor och shopping!

publicerat i
Ja gud vilka vårkänslor man får nu när solen skiner och det droppar från taken!! Det är sådana här dagar jag saknar att vara brevbärare men ENDAST sådana här dagar!  ;)
 
Snart fredag och det ska bli såååå skönt! Har varit en tung vecka även om det har gått fort, har liksom inte fått igen krafterna efter alla penicillin kurer som jag ätit denna vinter.
Så jag har fokuserat på att vila, äta ordentligt och lyssna på kroppen och inte ta i mer än vad jag orkar.
Var lite svårt igår när jag var och tränade box för där är jag ju verkligen van med att ta i så mycket att jag nästan mår illa men igår så varken hade jag krafterna att göra det, eller orken....det var skönt att träna ändå men som sagt lite ovant att inte gå för fullt...
 
Har ändå lite träningsvärk i höftböjaren och imorgon blir det nog en springtur på morgonen, jag mår ju SÅ mycket bättre resten av dagen när jag kommer ut och tränar på morgonen.
 
På lördag så måste jag åka iväg och reklamera F´s vinteroverall som har gått sönder i hela grenen...tycker nog att en overall för 800:- ska hålla en hel vinter iaf... Tänkte passa på att hoppa in på Vero Moda också samtidigt för de har en tröja där som bara är såååå snygg och jag håller på att bli galen för att jag så gärna vill ha den...;-) Shoppinggalen? Bara lite! :D
 
"Råkade" visst klicka hem ett par jeans från Lager 157 idag också! ; -)
 
Och sen är det visst en tröja från Cindstory på väg hem också och så var jag och bokade tid för tatuering idag....pengarna rullar.... Men till tatueringen har jag ju fått ett bidrag iaf så där "sparar" jag lite pengar!
 
Nu är det dags att hoppa i säng så att jag orkar upp imorgon!