Nu är det på gång!

publicerat i Vardag;
Japp nu har jag dragit igång lite projekt här hemma och som vanligt så kan jag inte göra en sak i taget utan är och småpillar överallt med påföljd att det är totalt kaos....som vanligt! ; )

Jag har packat tradera paket, börjat plocka ur byrån för att kunna tvätta den med målartvätt och sen grundmåla den, skruvar upp små krokar i taket som jag kan hänga lite ljuslyktor i. Är ju strikt förbjuden att hänga ljuslyktor i fönstren under gardinerna...så det har stört mig lite att jag har en massa fina ljuslyktor som jag inte kan hänga någonstans. Har ju nästan bara hissgardiner liksom så då blir det lite knas..
Ja just det ja sen tvättar jag, tar hand om tvätt och röjer lite i vår bastu/förråd för att få fram en tom flyttkartong som jag kan stoppa alla saker i som jag har i byrån. Tänkte samtidigt passa på att rensa lite bland dukar och gardiner, har massvis som jag aldrig använder som jag lika gärna kan lägga undan ( *läs*..kasta i soporna)

Medans jag höll/håller på med det här så har jag också lagat mat, utfodrat 2 barn, duschat en av dem och stoppat dem i säng. Det var dessutom första natten som Moa somnade utan napp!! Hon somnat utan napp på dagis idag och jag hittade inte hennes napp när vi kom hem ( vi har en reservnapp..) så jag sa att napparna var borta och att hon fick sova utan och häpnandsväckande nog så köpte hon det!!!
Hon är ju helt galen i sin napp så jag trodde nog att vi aldrig skulle få bort den där nappisen,men hon är ju faktiskt snart 3 år och 3 månader så då behöver man ju ingen napp.
Får väl se hur resten av natten går...

Nu ska jag fortsätta med mitt stök! Har en tjej som ska komma hem hit imorgon och titta på Lola kläderna så då vore det ju kul om det inte var totalt kaos! ; )En bild på mig och min smilgroda!; )