Att ta sig an ett nytt år!

publicerat i Framtid, House of Lola, Jag;
Snart nytt år och jag tänker inte avge en massa löften mer än att mitt mål är att träna mer och äta mindre, framförallt äta bättre! 

2014 är året då jag fick nya utmanande uppgifter på jobbet, hade 2 kanonsäsonger hos Lola, klarade av att gå från 2 till 1 hund :(, fick 2 barn som går i skolan och F började gå hem själv. 

Jag hoppas 2015 för med sig fler utmaningar på jobbet (och gärna en fast tjänst tack) , ytterligare en bra säsong hos Lola och lite mer framgångar i träningslokalen! 

Idag har vi varit och grattat min kompis som fyller på Nyårsafton och även gosat med hennes lilla 5-månaders dotter ❤️
Hennes andra dotter är 16 och hade lite skönhetssalong i sitt rum med sin kusin och Moa fick oxå vara med och kom ut till oss sen och var så här tjusig. 

Sen åkte vi hemåt och chillade, kvällen blir lugn eftersom G jobbar fram till 21. 

Jag hade iaf på mig Lola från topp till tå idag. Cher top, singlet, loveopard winered leggings och MAW skirt dark grey. 

🎊🎉Gott Nytt År!!! 🎊🎉

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ulrica:

God fortsättning! Jag hoppas ni hade en fin nyårsafton och att det inte blev för jobbigt för hunden, (om han/hon är skotträdd). Här sköts det raketer som bara den och vi tittade på bara :).

Mitt 2015 ska innebära träning och framförallt bättre kost. Denna höst har inte varit rolig i sjukdomsväg och jag är övertygad om att det är brist på motion och att kosten varit på tok för dålig som bidragit. Mår ju så mycket bättre när jag rör på mig.

Hoppas du får en fin nyårsdag! Kram 🎉

2:a kommentar, skriven , av Ulrica:

Ps, visst har du en kofta Maison schotch? Med stjärnor? Om, hur upplever du den i stl?

Kram!

Svar: Oj! Förlåt för sent svar! Min är i stl 2 och jag är en 3:a på OM och den från MS är lite liten så normal skulle jag säga 😊
Marita

Kommentera inlägget här :