Renovering!

publicerat i Kök, renovering;
Ja i helgen så har vi slitit....tömt skåp, packat och rensat. Skruvat ner luckor och slängt ut skräp... 2 vändor till tippen blev det och helgen har gått galet fort...men nu är de igång iaf...men vi kan väl kolla på lite bilder så får ni se framstegen.
 
 
 
Såhär såg det ut i lördags, då hade jag tömt alla skåp och vi skulle strax börja att plocka bort och skruva ner allt "löst".
 
 
 
Och såhär såg det ut igår kväll när vi skruvat ner luckor och tagit bort lådor och flyttat kyl och frys och slagit upp ett provisorisk kök i tvättstugan samt i vardagsrummet.
 
Kl 7 imorse så kom sen hantverkarna och körde igång, G var kvar hemma för att hjälpa till och för att prata med elektrikern när han kom. Kl 9 fick jag sen dessa bilder.
 
 
 
Och så får vi se hur det ser ut när jag kommer hem sen, förhoppningsvis har det hänt ännu mer då =)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Lollo:

Hej o hå. Stökigt värre är det alltid mitt i renoveringen men det blir säkert superfint när det blir klart. Hur lång tid ska det ta?
Kök, hall och badrum är alltid lite extra stökigt när man ska ta sig an.
Vi har grejat med vår altan i över ett år. Men äntligen är det klart - så nöjd. Hantverkare som inte kommer när de ska och sedan ska vi själva göra en del... Men nu så. Förra året blev det ingen tid alls på altanen så iår ska jag njuta 😃 Men sedan funderar man redan på nästa projekt 🤣 Men får se vad det ska bli.
Trevlig helg! 💗

Svar: Tack! Ja det är ett smärre kaos eftersom alla saker bara skyfflas runt för att göra plats åt där vi renoverar för tillfället. Sen när det blir varmare så ska även vi göra klart vår altan, vi byggde ju ut den förra sommaren och det är lite smågrejer kvar.
Marita Källberg

Kommentera inlägget här :