To match..

publicerat i ;
Har beställt ett par skor från Ellos som jag hoppas ska matcha min klänning till bröllopet, har inte hunnit hämta ut skorna än men så här ser de ut i katalogen.


Hoppas och tror att de blir bra! Keep your fingers crossed!! : )

Blod näsa...

publicerat i ;
Så var det äntligen kväll och båda barnen är i säng och sover när som helst hoppas jag... De borde vara lika trötta som jag är efter 3 timmar på badhuset med fullt ös hela tiden!

Angående rubriken så var i poolen när F helt plötsligt säger; " Men mamma vad har du där?" Jag fattar ingenting och tar mig i ansiktet och upptäcker att jag blöder näsblod! Det hände ganska så ofta när jag var yngre och inte hade sovit ordentligt men nu var det länge sen sist.
Dock inte så konstigt med tanke på att Moa har varit otroligt gnölig de senaste nätterna och i morse vaknade hon kl 6 efter att ha knölat sen kl 3...*gäsp* Så ikväll borde jag verkligen komma i säng i tid men det är ju så lätt att bara fastna i tv-soffan! ; )

Vilket klipp!!

publicerat i ;
Har spanat in en overall till Filip från Didrikssons som är jättesnygg och verkar funktionell, på Intersport där jag har kollat på den kostar den 1000:-. Men så igår fick jag ett tips av Sussie ( Tack Sussie!!) att om man blev ett "fan" av Sweet Funky barnkläder på Facebook så fick man 50% rabatt på ett helt köp!!
Så vips så kostade den bara 500:-! Perfekt!!