Det blir ju aldrig ljust....

publicerat i Vardag;
eller det är iaf inte ljust när jag har tid att fota...det och det faktum att jag vaknade upp med jordens ögoninflammation igår gör att ni inte får något bildbevis på lördagens shopping.
Men det var iaf en supermjuk, brun verlourtunika med dragkedja fram som fick följa med hem, den fick också bli en dagens idag eftersom jag mådde sådär och bara ville ha mjuka saker på mig.
Julpyntat spegeln i hallen med en granslinga och sen en ljusslinga med lite pärlor i.Min lillhöna som har blivit så stor och duktig! Idag pekade hon på 5 saker till kylskåpet och räknade samtidigt! ♥Skitnöjd kille på sitt discokalas förra helgen! : )

Bra lördag!

publicerat i Vardag;
En liten shoppingrunda med systeryster på fm och sen ut till mamma och fick fika och träffa andra syster på em. Helt enkelt en mycket bra lördag!! Älskar min familj och för mig är det en perfekt helg när jag får träffa dem så mycket som möjligt.

Vad målet med dagens shopping var får ni se imorgon! ; )Helnöjd med nya frisyren är jag iaf!! Ska bara trimma till den lite på måndag.Liten snutta som somnade som en stock i bilen hem från mormor...somnade för natten faktiskt! ^^

Snart advent!

publicerat i Jag;
Har plockat fram lite julpynt, bytt gardiner, hängt upp stjärngardin i sovrummet, dammsugit och tvättat golven och bytt påslakan i alla sängar så nu förtjänar jag att få sitta i soffan och ta en kvällsmacka.Renbäddat och en lite julig filt, överkastet låg i tvätten här.Stjärngardin i fönstret!Vårt sovrum!

Hämtade även ut lite roliga paket idag, de fina ljuslyktorna från Nordljus, ett paket med lite julklappar och så det bästa av allt!! Min nya wig! =)Blond igen! =) I like!!