Egobilder!

publicerat i Jag;
Idag fick jag äntligen hem min nya fina peruk och jag blev verkligen sååååå nöjd!! : ) Därför så kommer jag nu att bombardera er med bilder på mig själv! ; )Without makeup men glad ändå!Nacken!Lite mycket hår kanske....Här ser man färgen väldigt bra! Så nöjd med den!Lite tillklippt!Bryter av med en bild på mina godingar som också ville vara med på kort! ♥Dålig bild jag vet ( är helt värdelös på att fota helfigur i spegeln) men detta blir nog outfiten imorgon!Så här kommer jag att se ut imorgon bitti innan jag hojar till jobbet! Kanske liiiiite tröttare! ; )Spanar in tv:n och funderar på vad jag har gett mig in på....

Som sagt nu är allt klart för morgondagen och förutom lite logistikproblem som jag hoppas ska lösa sig imorgon kväll!

Skänk mig en tanke imorgon när jag kommer att vara helt förvirrad hela dagen! ; )

Kram på er! ♥

Hjälp imorgon....

publicerat i Vardag;
Flaggar lite för att jag behöver er hjälp imorgon!! Har grym ångest över vad jag ska ha på mig på första dagen på nya jobbet....ska jag vara klädd som jag brukar vara, lite löst och ledigt eller ska jag dressa upp mig? Kanske ska man inte vara för finklädd heller...som sagt hjälp!!

Tänkte att jag skulle fota några alternativ och visa er imorgon, hoppas också på att det ligger lite fina Lola kläder i min låda imorgon!

Och sen kommer ju nya peruken imorgon och jag håller alla tummar och tår jag har att den är fin i både form och färg...för den jag har nu går inte att ha länge till, den börjar verkligen bli jätteful =(

Lägger in lite biler för att kompensera mina tråkiga inlägg utan bilder den senaste tiden! ; )Kastar slängpuss till mamma i badet!Såhär glad blir man efter ett par glas vin! ; ) ( Här ser ni också hur risig peruken är...)Liten skrutta som verkligen blivit stor...kan inte riktigt smälta det....=/Köpte en jätteskön kofta från H&M´s gravid avdelning! ; ) Så nu får jag skylla mig själv om folk frågar om jag är gravid..!: )3-åring softar med iPaden och gosiga Sigge ligger gärna näranära! ♥I paketet från H&M låg även denna stickade top/poncho med fickor, superskön!! Även skorna var i paketet och är supersnygga men lite farliga då det var en rätt hög platå framme vid tårna också så man får passa sig så man inte stukar fötterna!!

Hinna färdigt!

publicerat i Vardag;
Jag är ju en grym planeringsmänniska och när saker och ting inte blir som jag planerat så blir jag...lite störd för att uttrycka det milt...; ) Så när G ringde igår och talade om att bilen inte startade så såg jag hur mina sista dagar i "frihet" blev förstörda...rent planeringsmässigt.

Vi fick iaf hem bilen så nu står den på verstaden och måste förmodligen få en ny startmotor...det låter ju billigt.....NOT!

Så idag blev det en promenad i spåret istället för den skogspromenad som jag hade planerat och mina benmuskler har fått jobba hårt på cykeln idag då jag dels skulle få barnen till dagis/skola och sen hade jag en lunchdejt på stan så det blev en del hojande idag kan man säga!

Imorgon så var min plan att jag skulle upp till gymet och träna men utan bil så blir det lite för mycket...iofs så behöver jag nog inte värma upp om jag cyklar fram och tillbaka! ; )
Kruxet med det hela är att jag måste passa UPS som ska komma med min nya wig någon gång under dagen imorgon och sen ska jag hinna ner till frissan och klippa till den också och då är det lite trix och meck med att få till det med tider och en barnvakt som ska kunna också...

Imorgon kväll ska jag också lägga fram lite kläder som jag ska ha på mig på första dagen på jobbet på torsdag!! Kan inte riktigt fatta att det är dags nu! Känns både pirrigt och roligt på samma gång!
Men jag kan ju inte förneka att det känns skönt att det bara är 2 dagars jobb innan det är helg, kommer nog vara helt slut i huvudet efter de dagarna ändå.

Hittade förresten den här finingen från Hunkydory när jag var in och spanade hos Tintinstyle idagJapan Knit - så snygg!!