Att vara less....

publicerat i Barnen, Dagens outfit, Jag, shopping;
Bara en vecka kvar på semestern och ny verkar det kaaaaaanske som att det kommer lite sol och värme nästa vecka. 
Jag håller alla tummar och tår jag har för att det blir så för nu är jag SÅ less på detta eviga regnande varenda dag.. 
Den här veckan har vi iaf haft lite besök av gamla vänner från Stockholm och så har det blivit några shoppingturer, finns inte så mycket annat att göra liksom...

Bjuder på lite blandade bilder från den senaste veckan. 


Tisdagens shoppingoutfit 


Nya skor från Ash, köpta på eBay. 
Tog med mig barnen ut och plockade blåbär! 


Överskottsenergi?! 


Vänner kom hit och vi tog en promenad förbi en lekplats. 


Dagen efter gjorde vi en utflykt hit
Det stället är lite som Tom Titts- superkul! 


Avrundade dagen med en löptur! F gjorde mig sällskap nästan hela vägen. 

Dagens shopping outfit ;)


Prommis m Sigge när vi kom hem. 
Imorgon blir det födelsedagsfirande, bakning och kanske en stund i solstolen! 

Att jobba på humöret

publicerat i Jag, Träning, Vardag;
Ja det här vädret gör ju att man blir på dåligt humör... Ösregn igår och när jag vaknade imorse så fortsatte det att vräka ner. Men som den hundägare jag är så är det bara att dra på sig gummistövlarna och greppa paraplyet- tjoho! 
Regnet gör barnen rastlösa också men som tur var så var de iväg och lekte med varsin kompis idag och jag passade på att åka till gymmet och göra av med lite energi. 

Allt blir roligare m lite färg! 

Körde ett pass på 1,5 timme och fick ur mig lite grann av mitt dåliga humör. 

Resten av dagen har jag badat hund, lagat mat och surfat runt efter en Houdini fusion jacket som verkar vara omöjlig att få tag på i den färg som jag vill ha.. 

Imorgon ska det fortsätta regna så det blir nog en sväng till gymmet igen och så ska Sixten trimmas. Spännande måndag ;)Att känna mig förvirrad..

publicerat i Jag;
Har en sån kväll när jag funderar mycket, blir ofta så när G jobbar och jag är själv hemma med barnen. 
Ikväll funderar jag på mina kompisrelationer.. För de som inte känner mig väldigt väl, eller ja även för de som gör det t om, så verkar stenig som om att jag har extremt gott självförtroende. 
Vilket jag absolut inte har..jag har lärt mig att jag ÄR bra på somliga saker och jag försöker bli bättre på att ta emot komplimanger och att inte förminska mig själv. 
Men och här är ett stort men...när det gäller mina vänner eller de personer som jag betraktar som mina vänner så är det bara några stycken ,och då räknar jag med mina systrar, som jag verkligen kan vara helt mig själv med. 
Annars så funderar jag ofta på vad jag ska säga och svara för att det ska bli "rätt" och jag har svårt att få till det dör naturliga och spontana. 
Känns ofta som att jag "misslyckas" dvs att jag gör eller säger ngt fel som gör att den personen blir besviken på mig och därför drar sig undan. 
Jag har svårt att få en bekantskap att gå över till något mer än bara en bekantskap även om jag vill och jag inser att personer som jag kanske betraktar som mina nära vänner kanske inte ser mig på samma sätt.. 

Jag försöker att inte låta det göra mig ledsen utan att fortsätta fokusera på mig och min familj, det viktigaste är ju ändå att vi mår bra, men jag skulle ju ljuga om jag sa att det inte rör mig...för det gör det.. 

Men men...det är inget jag kan göra ngt åt just nu och jag försöker intala mig själv att om människor inte gillar mig som jag är så är det deras förlust. 

Knipsade några egobillder när jag var ute med hunden i syrrans jacka som jag blev helt kär i! ❤️ Måste hitta en egen!!