Kramp!

publicerat i Vardag;

Har krashlandat i soffan och försöker massera bort kramptendenserna som jag har i vaden efter mördarpasset i backen i onsdags..

Hämtade barnen efter jobbet, känns sådär att mina barn alltid är sist kvar på fredagarna ...:(( ( Är det bara jag som jobbar till kl 16????)
Sen blev det slömiddag, vi åkte ut till McD! Där träffade vi på min syster och storkusinerna så vi tog sällskap m dem.

Sen kom syrran och äldsta kusinen hit och hängde lite och fikade! :) Trevligt med lite besök eftersom G jobbade sent både igår och idag ...:((

Kikar lite efter nya byxor till Filip och Nova Star har ju precis släppt en ny kollektion och jag är sugen på ett par därifrån. Perfekta jeans om man har en smalfis till son! ;)

Ekorrhjul...

publicerat i
Ja shit nu är det verkligen fuuuuull fart igen! Vi har t om satt upp en kalender på kylskåpet jag och G och så har vi skrivit in precis allt som händer! Och med hundar, jobb, barn, Lola träffar och så lite aktiviteter på det så är den redan fulltecknad kan jag lova...
Suck!! Tycker att det är jobbigt när kalendern är alldeles fulltecknad och framför allt så tycker jag det är jobbigt när vi måste fixa barnvakt för att få ihop vardagen..
Moa ska börja på dans på måndag och den börjar 15.30....vad är det för tid att börja liksom?? Jag har inte ens slutat jobbet då.,...jag jobbar 7-16 varje dag!
Så nu blir det till att pussla med flex och en moster som har lovat att ställa upp ♥
 
Annars då.,..tja försöker komma in i hela träningen och mat tänket igen! Har ju fortfarande några kilon kvar att gå ner eller rättare sagt ganska så många kilon kvar....skulle verkligen behöva få en kickstart och kanske gå ner sisådär 3-4 kilon på en gång istället för att sega på med 1 kg på 2 veckor. Iofs så är det ju bättre än inget men när man springer varje morgon och verkligen tänker på vad man äter så känns det som om att det borde hända mer än så...
 
Imorgon är det iaf fredag och det ska bli såååå skönt! Har en spring-fri morgon imorgon bitti också så då får jag sova en hel halvtimme extra, inte dumt alls! ; )
 
Avslutar med lite blandade bilder från veckan!
 
 
Hela familjen på Monstertruckshow!
 

 
Mitt lilla troll med sin älskade docka!
 

 
Min mumsiga kvällsmat! Kräftstjärtsallad, vitlödsbröd och cola light!

Full vecka och skärp!

publicerat i shopping;

Japp då kör vi en hel vecka då! Jag var ju ledig förra måndagen så jag fick en liten mjukstart m 4 dagars vecka.
Dessutom jobbade G hemifrån så jag behövde inte hämta barn på dagis torsdag/fredag!
Lyx!

Imorse var jag och Moa på Meanditräff och det var kul att vara gäst och inte visa kläder för en gångs skull! ;)
Fanns mycket fint men det blev bara 3 plagg till Moa, för mycket tryck på killtröjorna.
Sen har jag tvättat och städat hela dagen och avslutade m att åka och handla mat och hämta 2 påsar med kläder till Moa som jag fick av en kompis.

Har även klickat hem ett snyggt skärp idag, har ju letat i butikerna men inte hittat något. Så jag var in på Smartgirl.se och hittade ett snyggt!