Tröööööött och inte på topp....

publicerat i Vardag;
Jag har previs som tonåringarna vänt på dygnet och jag kommer sällan i säng före 12 och igår blev nog kl 1 innan jag somnade, på tok för sent när man har småbarn... Dessutom så väckte G mig strax efter 6 imorse eftersom vi skulle lämna hans bil på verkstaden vid 7...GÄSP!!! Känner mig helt yr av trötthet medans barnen som också somnade sent igår inte verkar lida av sömnbrist direkt....fattar inte hur de orkar!!

Idag blir det iaf en lugn dag här hemma, jag hoppas på att få sova en stund i solstolen. Hoppas på att Moa sover middag idag så kan jag sätta på en film till Filip. Jag har ju ingen bil så jag tar mig ingenstans och barnen blev ju lite röda igår så de behöver verkligen vila från solen.

Hoppas på att systeryster kommer över och badar lite efter jobbet, alltid trevligt med lite vuxet sällskap!

Avslutar med lite bilder som Filip tog när han hittade kameran häromdagen! :D

Bränd och trött...

publicerat i Framtid;
Hemma efter en heldag på beachen med barnen och trots att jag har smörjt dem hela tiden så är båda barnen lite röda på ryggen =( Så imorgon blir det en hemma dag vid poolen så att barnen kan vara inne under de varmaste timmarna och mamman ligga i solstolen! ; ) Jag har ju alltid varit en sån som blivit röd och sen lite brun och sen snabbt vit igen men efter att jag fick Moa så ändrades mitt pigment och sommaren när jag väntade henne var jag verkligen tokbrun


Barnmorskan på BB sa att gravida kvinnor brukar hålla sig i skuggan! ; ) Inte jag inte!

Så nu för tiden så blir jag faktiskt ganska så brun!

Roligt idag var också att de ringde från Adecco och talade om att de fått ett väldigt gott intryck av mig under intervjun och nu ville de att jag ska träffa kvinnan som är avdelningschef och mina eventuellt blivande arbetskamrater nästa vecka så jag ska ringa imorgon och boka in ett möte!! Iaaahhhhh....känns som om att det är nära nu! :D Håll alla tummar för mig om ni är några som kikar in här! ; )

Det gick bra!!

publicerat i Jag;
Intervjun igår gick hur bra som helst och jag fick veta att vi var 3 stycken som var intressanta till att få tjänsten! Och av de 3 så var det bara jag som blivit kallad på intervju än så länge och det var bara jag som bodde här där jobbet är så det känns ju lovande! =)
Nu visste hon som intervjuade mig inte när jag skulle få besked men jag känner väl inte att jag har någon panik just nu utan nu vill jag njuta av sommaren och så kan jag gärna börja jobba i september! ; )

Igår var en bra dag överhuvudtaget! Fint väder, glada barn som inte slogs med varandra och G kom hem tidigt från jobbet! Så skönt att vara båda 2 när maten ska fixas och alla kvällssysslorna göras, nu hann jag t om ut och springa 2 varv i spåret! Det var oerhört varmt och tungt men så skönt när det var gjort och jag satt nyduschad i soffan.

Idag blir det stranden och pressning som gäller, har knappt solat varken igår eller i måndags och det är frustrerande för en soldyrkare som mig! ; ) Så jag tar med mig barnen och deras kusin och så får vi se vilken strand som får vårt besök idag. Ska strax sätta fart med matsäcken, stekte pannkakor i mängder i går kväll så de ska ner i kylväskan tillsammans med lite mackor, vattenmelon, kakor, honungsmelon och lite jordgubbar! MUMS!På väg in till anställningsintervjun!Close up!