Ny vecka!

publicerat i Vardag;
Japp ny vecka och nästan slut på den också. Vi kom supersnabbt in i rutinerna igen efter julen, jag var iofs knappt ledig så för mig rullade det på hela tiden.
Jag har vabbat lite dock bara någon dag här och där, i stort sett så har barnen varit friskare den här vintern än förra och det tackar jag för med tanke på att jag har nytt jobb.
Är inne på min 3:e vecka med viktklubb och det går bra även fast jag inte får så stora resultat som jag skulle vilja, första veckan gick jag ner 3 kg och förra veckan bara 0,3 =( Ny invägning på måndag så då får vi se hur det gått denna vecka.

Jag tränar 2 dagar i veckan och däremellan försöker jag att promenera så mycket som möjligt så jag tycker att det borde lossna ordentligt snart. Men den här gången är jag riktigt motiverad och jag är inte ens sugen på att fuska! Inte en godisbit på 3 veckor snart och ingen coca-cola och det är verkligen min största last!

Får se hur det går nu i helgen då jag ska i väg på House of Lola kick off! Jag och en tjej till åker tåg till Jönköping imorgon och sover på hotell. Kickoff hela dagen på lördag med visning av nya kollektionen och kanske lite shopping också?! ; )

Idag så smet jag lite tidigare från jobbet och passade på att åka lite pulka med barnen medans det fortfarande var ljust!

Soo far, so good!

publicerat i Vardag;
Då var första veckan, riktiga veckan..började ju lite smått förra veckan, avklarad med viktklubb. Jag har ju kört viktklubb förut och jag vet att det är bra, gäller bara att ha disciplinen på sig själv.
Men det är jag och en tjej på jobbet som kör båda 2 så vi peppar varandra och det känns jättebra!
I fredags så bjöd en tjej på jobbet på semeltårta men jag åt ett äpple istället och idag så var G och barnen iväg och köpte 2 stora påsar med lösgodis som de ställde på bänken i köket.....inte snällt men samtidigt så är det ju inte de som går på diet! ; )

Var sjukt sugen på att äta godis idag men jag höll mig och åt istället fruktsallad med lite glass till! Inte supernyttigt det heller men jag måste unna mig lite grann även om jag håller igen annars så tappar jag sugen totalt.
Nu har äntligen träningsvärken från onsdagens boxpass börjat släppa också så imorgon så blir det ett nytt träningspass, dock så har jag tagit långa promenader de andra dagarna den här veckan.
Kollade på "Biggest looser" häromdagen och promenader verkar ju vara effektivt, var en kille som gick jättemycket och han gick ner 16 kg på en vecka!!
Själv har jag "invägning" på måndag så då får vi se om det har hänt något på vågen.

Idag så skulle jag bara städa av toaletten lite grann men det slutade med att jag gjorde en storstädning och nu är alla julsaker undanplockade och det är dammfritt överallt. Varar ju tyvärr inte så länge men just nu så känns det bra!
Sen tog jag med mig F och hundarna på en liten promenad  , måste ju passa på och vara ute när solen skiner för en gångs skull.

Sen har resten av dagen mest vara slappande, jag köpte 2 fina klänningar från en Köp och sälj sida på facebook. Måste bara gå ner ett par kilon också så att jag får på mig dem! ; )

Planen för morgondagen är att gå upp i skogen bakom vårt hus och grilla lite korv, ett par av våra grannar har gjort iordning en jättefin grillplats där. Men det beror lite på vädret såklart..Jag och mitt lilla ♥

Ny vana!

publicerat i Barnen;
Har ju varit så sjukt dålig på att träna de senaste åren sen jag fick barn förutom ett ryck förra året när jag var ledig från jobbet och hade tid att träna på dagarna. Nu när jag jobbar heltid så finns liksom inte den tiden längre utan det är träningen som fått stryka på foten...dumt nog!

Men nu är jag verkligen peppad att komma igång och i söndags så var jag ut och sprang en LITEN sväng, promenad måndag och tisdag och i dag var jag iväg på box.
Min plan är att jag ska träna box onsdag och funktionell träning på söndagar och däremellan kanske springa lite och promenader. Vet av erfarenhet att jag har väldigt lätt för att gå ut för hårt och sen rinner det ut i sanden så därför tänkte jag sänka ribban den här gången och hoppas på att jag orkar hålla i lite längre.

Dessutom har jag dragit ner på allt onyttigt så nu hoppas jag att det händer lite på vågen, är så less på att inte trivas i min egen kropp längre...vad fan....kan andra gå ner i vikt så kan väl jag?!?!

Avslutar med en bild på mitt lilla trotsmonster som är rätt billig just nu....får utbrott för allt, gapar och skriker och slänger sig på golvet, kan göra ALLT själv och det tar en evighet innan hon är klar.... Att hämta på förskolan är en mardröm eftersom hon bryter ihop varje dag...hon vill inte gå hem, hon har inte lekt färdigt osv osv....
Igår kom jag och fröknarna överens om att de skulle klä på henne så att hon är påklädd när jag kommer för att jag ska slippa ta den striden iaf...men det blev nästan lika illa iaf... Slapp ju klä på en skrikande unge utan istället så slog hon mig i ansiktet med sina sandiga vantar så att jag fick sand precis överallt....
SUCK! Det suger såååååå mycket energi!!
Sen när vi väl sitter i bilen så är det som bortblåst och hon vänder nästan direkt och är glad igen...sen är hon hyfsat hanterbar tills det är dags för nästa strid...pyjamas och nattning... Hon ska INTE borsta tänderna och hon ska absolut inte sova...idag somnade hon vid halv 10...känns ju liiiite sent med tanke på att hon går upp kl 6 på morgonen..
Man tycker ju att hon borde vara hur trött som helst, hon sover inte på förskolan heller utan vilar bara en stund.., men hon verkar inte ha något sömnbehov just nu..

Antar att det bara är en fas men den här fasen suger verkligen musten ur mig! Tur att hon är söt iaf! ;-)