Lite glest mellan inläggen...

publicerat i Jag;
Ja veckorna går så fort och det är så mycket hela tiden så bloggen har fått stryka på foten...

Kort sagt kanman väl säga att jag jobbar stenhårt på Beach 2012 men det får nog bli Beach 2013 men snart 10 kilo har snart försvunnit iaf! =)
Sakta men säkert går det! På jobbet är det fullt upp och jag lär mig mer och mer och i onsdags så var jag och en kollega upp till Stockholm till FMV´s huvudkontor och hälsade på.Passade på att ta en litet smygfoto på toan! ; ) Kolla in den fina brickan som förgyller hela outfiten!

Imorgon ska iaf jag och syrran iväg bara hon och jag på en shoppingrunda, vi börjar på Lager 157 och sen blir det Marieberg. Ska bli skönt att bara vara vuxen ett tag och få sladdra lite skit! :)
På söndag har jag och en kompis anmält oss till ett military boot camp...får väl se om jag kommer ur sängen på måndag eller inte?! ; )
Kul att prova på något nytt ibland! Ska försöka hinna med att träffa en ev ny dagmatte också, vår dagmatte vi har nu ska in och operera höften så då lär hon ju inte kunna gå på ett tag : (

Nu blir det soffläge resten av kvällen och sen en tidig kväll så jag hinner med en tidig prommis med vovvarna imorgon!

Äntligen så blev det av!

publicerat i Jag;
Har i många år tänkt att jag ska ta och bli blodgivare men jag har aldrig kommit till skott tyvärr, jag har inga problem med att bli stucken så det är ingen issue.. Lämnade säkert en miljard blodprov när vi höll på med våra provrörsförsök så det har jag blivit van med. Idag så fick jag dock inte lämna blod utan bara svara på lite frågor och lämna några provrör med blodprov.

Nu får jag vänta ett par veckor på mina provsvar där jag får veta om jag blir godkänd som blodgivare eller inte!

Både igår och idag har jag varit supereffektiv efter jobbet, igår så var jag ute och sprang med Filip så att han fick öva att cykla på sin nya stora cykel och efter några vurpor så satt det där! Sen in och lagade mat, startade en tvättmaskin, dammsög och lagade mat.
Mannen kom hem vid 18 och då hjälptes vi åt att få barnen pyjamas och sen gick jag ut och gick en rask powerwalk med hundarna i en timme, fortsatte med lite armhävningar och plankan när jag kom hem så sen var det duschen som gällde!

Idag så handlade jag lite efter jag hämtat barnen, hem och fixa mat och sen åkte jag upp till badet och simmade. Har tänkt att jag ska försöka komma iväg och göra det en dag i veckan, superbra motion är det ju! =)

Måste ju visa det snyggaste collaget som jag hittade i den här bloggen! Så läckert och fräscht till våren!

Slänga om planerna...

publicerat i Jag;
Igår kväll så talade G om att vi måste lämna in vår ena bil på service imorgon eftersom gasen hänger sig emellanåt, då sprack ju mina planer på att åka och köpa jacka då så istället åkte jag iväg idag.

Moa fick åka vagnen så hon var också nöjd, det blev ett par jättefina rosa treggings, en rosarandig tunika och den rosa och oranga skaljackan från KAXS som jag visade igår. Den var verkligen jättefin, nu ska jag bara hitta en fin mössa att matcha med också! ; )

Efter en mindre lyckad lunch....de hade kryddat min räksallad med citronpeppar...uähhhh...så åkte vi hem och jag packade ner Moa i vagnen och så gick vi en långprommis som vi avslutade med att hämta upp F på skolan.Nya mössan från Lager 157 invigdes!

Sen blev det lite mellis och mys i soffan när vi kom hem och jag gav mig t om på att tända en brasa, gick sådär som, vanligt! ; )

Tog även en lite raskare runda nu ikväll, skönt att bli lite svettig! Hoppas på att få till en liten joggingtur imorgon om mannen kommer hem i tid, F ska ju iväg på disco imorgon kväll så det blir tidig kvällsmat för oss imorgon.