Att bryta ihop och komma igen

publicerat i Dagens outfit, Målbild;
Hade en riktigt pissig morgon idag....osams med min minsta som har en hemskt morgonhumör och sen gjorde jag det stora misstaget att ställa mig på vågen...
Har inte vägt mig på flera månader och har lite grann inte velat inse det faktum att jag förmodligen har gått upp en hel del kilon av de som tog mig många månader att gå ner...
Men nu har jag tagit tag i mina matvanor igen och idag tänkte jag då köra en "invägning" för att se hur illa läget verkligen var...och det var illa.... Jag hade sagt en vikt som var max vikten som jag ville se på vågen och den visade + nästan 5 kilo mer än det....
Usch det ger verkligen ingen bra start på dagen, samtidigt så känner jag att jag på något sätt biter ihop ännu mer och tänker att nu jäklar! Nu ska jag ner!! Kan andra så kan väl jag också!!
 
Men ändå så var jag rätt nere och ledsen över dem där skruttans siffrorna som stod på vågen ( ja jag veeeeet att man ska skita i vågen och kolla i spegeln men jag vägde mig och nu har jag de där siffrorna inpräntade i skallen..)
 
Tog ändå på mig en av mina tightaste klänningar som dagens, för även om den är tight så känns den inte som att den visar varenda valk utan jag känner mig snygg och smal i den!
 
 
 

Hawksmore dress och rosebouquet leggings och lane low på fötterna. Älskar verkligen denna klänning!
 
 
Ni ser min glada dotter i bakgrunden ; )
 
På lunchen idag så körde jag ett träningspass med min bästa E och efter att ha fått svettas lite och fälla en liten tår och fått lite stöttande ord och en kram så känns livet lite bättre igen!
Jag vet att jag kan gå ner i vikt, jag har ju gjort det förut...nästan 20 kilo! Så självklart kan jag göra det igen, bara att bita ihop och köra på!
 
Ikväll ska jag och några goa tjejer gå ut och ta ett par glas vin, imorgon blir det brasa och lite grillat hos systeryster. Det blir bra det här!

Att hålla tummarna

publicerat i Träning, Önskelista;
Ja jag hoppas innerligt att Skatteverket godkänner de avdrag jag gjort i min deklaration så att jag slipper den dryga kvarskatten på 19000:-!!

OM allt går igenom så ska jag unna mig själv en sån här fin!! 


Lidby living heter märket.

Just nu hänger jag i soffan och vilar lite, strax upp och byta om och ta mig mot boxen! Skulle gärna ligga kvar här resten av kvällen men ska jag vinna kampen mot kilona så måste jag röra på fläsket! 

Har ändå varit rätt duktig denna vecka! Körde ett pass på lunchen i måndags - styrketräning, tisdag - löparskolan med backintervaller, onsdag - lunchpass på gymmet med lite nya ovana rörelse och idag boxen då. 
Imorgon blir det lunchpass m Erika och lördag blir det nog lite löpning. Måste hålla i löpningen nu, kör ju Medåkersloppet nästa torsdag och jag vill förbättra min tid! 😊

Kvällprommis

publicerat i Barnen, House of Lola, Önskelista;
Igår när jag kom hem så hade jag massor med energi så efter att jag gjort 2 sorters mat ( en till igår och en till idag när jag inte har tid att laga mat) så tvingade jag med mig F ut på en promenad med Sigge.
Det klarnade upp och blev superfint så det var riktigt skönt ute!
 
 
 
Mysigt att få lite tid själv med honom utan en lillasyster som avbryter och lägger sig i! ; )
 
 
Han har mycket tankar och funderingar som snurrar i huvudet och det är inte alltid lätt att kunna ge honom ett bra svar på alla hans frågor. Igår var det mycket tankar kring valpen som vi ska köpa -Torsten!
 
När vi kom in så krashade jag bredvid mannen i soffan och låg och surfade runt lite b la på Ellos hemsida och de har ju fått in en del från Odd Molly nu! B la den här klänningen som jag tycker är jättefin!
 
 
 
Vet dock inte om den skulle bli använd här hemma men fin är den!
 
Kollade också igenom Lolas Majkatalog för femtioelfte gången och försökte bestämma mig för vad jag gillar mest. Svårt.....ska dock försöka vara lite mogen och köpa sådana plagg som jag verkligen kommer att använda.
 
Svårt sugen på dessa -  Boulevard clogs! 1290:- kommer de att kosta.
 
 
Den här kombon tycker jag ju är klockren och kul att se plaggen på en tjej som är liiiiite större än de andra modellerna, de är superfina men väger väl ungefär hälften av vad jag väger...
 
 
Den här toppen är ju precis min modell med V-ringningen i halsen, perfekt för mig som har kort hals!
 
 
Den tunna koftan sen är ju liksom bara SÅ snygg till allt!
 
 
 
Ja jag får nog fundera vidare och kanske köra ett rensningsrace till i min garderob....finns ju plagg där i som inte använts på länge men som jag ändå drar mig lite för att sälja.....knasig.....
 

Hade jag så smala snygga ben som modellen har då skulle jag köpa ett par jeansshorts på en gång men med mina timmerstocksben......nääääää.....; )