Ellos

publicerat i
Har letat överallt efter ett sånt här skärp
 
Som skulle passa så bra till den kjolen (på bilden) som jag har! Och av en slump så hamnade jag på Ellos sida där jag hittade detta bälte..
 
 
Inte helt perfekt men ok och till ett helt ok pris också. Är också på jakt efter ett sånt armband ( eller jag flera är det ju egentligen) som tjejen på bilden har. Är det någon som har ett bra tips var jag kan hitta såna så blir jag glad! =)
 
När jag ändå var inne på Ellos sida så blev det en ny taklampa till köket, löpartights till mig och lite badkläder till barnen! =)
 
 
I löööööööööööve internet shopping!! Speciellt när jag får 30% rabatt på hela köpet! ; )
 
 


och hamnade av slump till slut på Ellos

Långa dagar och gammal hund.....

publicerat i
Men åhhhh vad dagarna är sega och långa när man är fast här hemma själv med 2 barn och hundar...
G jobbar i princip dygnet runt just nu och jag mår bättre idag men är långt ifrån bra och har absolut ingen ork eller kraft att göra något.
Så vi är mest hemma och jag försöker hitta på saker att aktivera dem med men efter att ha varit hemma med varandra och sjuka i olika omgångar i snart 2 veckor så börjar de bli rätt less på att vara hemma och på att vara hemma..
Imorgon ska jag iaf iväg och gratta en kompis som fyller ( på nyårsafton!) och då tar jag med mig Filip och G ska hitta på något med Moa, så får de en break från varandra iaf.
Annars så blir det en lugn nyårsafton, jag är ju inte helt frisk och så har det hänt något med Hampus....
De (hundarna) var ju själva hemma ett tag igår när jag var på akuten och när jag kommer hem så är han..konstig...hänger liksom inte med.
Ibland sitter han som i sin egen bubbla och då måste jag gå fram och nudda vid honom för att han ska "komma tillbaka"..
Frågan är om han har fått någon lite propp eller något för han beter sig verkligen jätteunderligt och då känns det absolut inte ok att lämna honom själv eller att ta hit en massa folk.
 
Får mer och mer börja förlika mig med tanken på att han inte kommer att leva så länge till..... Känns otroligt jobbigt eftersom han har funnits hos mig i större delen av mitt vuxna liv...
 
 
Min älskade vovve!! ♥

Som jag trodde...

publicerat i Jag;

Sov typ ingenting inatt pga värkande öra och hals så imorse ringde jag sjukvårdsupplysningen och fick en tid på akuten....
Iväg med barn till syster och så skjutsade min snälla man dit mig.
In och doktorn kikade i öra -såg bra ut- och sen kikade han i halsen - såg INTE bra ut-....halsfluss och Kåvepenin i 10 dagar.
Hämta ut penicillin, hämta barn, ut m hundar och sen dog jag på soffan....som tur var så var barnen otroligt snälla hela eftermiddagen. De märkte väl att deras stackars mamma mådde som en påse skit rent ut sagt...

Nu ska jag snart ta andra dosen och så hoppas jag på en mirakelvändning till imorgon.