Dag 2....

publicerat i Önskelista;
Idag är det dag 2 på min viktklubbenresa...för att följa deras schema med att gå ner 1 kg per vecka så får jag äta 1300 kcal per dag och det är inte mycket kan jag tala om för er....; ) Så vi får se hur länge jag orkar men nu är jag verkligen taggad och jag har kommit igång med träningen också så att jag hoppas att det kommer att hålla i sig länge.

Och fast jag inte alls har kommit till min målvikt än så är jag SÅ sugen på att klicka hem den här!Underbara Heather blouse från Chill Norway

Vet inte om jag vill ha den bruna färgen eller den här vita!Bild lånad från "h mitt i livets" blogg

Ska klura lite och få se vilken det blir...den vita känns ju fräschare till våren och sommaren men brunt är ju min älsklingfärg! ; )

Var på IKEA häromdagen och hittade det som ska bli våra utemöbler till i sommar. Vi ska inleda med att måla om allt vitt på altanen och dörren på framsidan och sen göra rent och olja in golvet och sen blir det dessa fina möbler till rimligt pris också!Tror att det kan bli riktigt bra tillsammans och framför allt så får vi lite mer sittplatser då vi ska köra på 6 stolar istället för 4 som vi har haft nu och sen kommer vi att använda vårt gamla bort som extrabord. Vi har ju en rätt stor altan så vi behöver fylla ut den med lite möbler för att det inte ska vara ödsligt och sen lite blommor på det så blir det nog jättebra! Kommer en bild sen när allt är klart! : )

Lite eftertänksam...

publicerat i Framtid;
Hade tänkt skriva ett inlägg om min dag med träning, barn som härjar, 6-års hormoner och viktklubb.se...men efter en dag fylld med tråkiga besked som alla handlar om cancer på ett annat sätt så känns det mesta meningslöst..
Fick veta idag att en gammal arbetskamrat har opererat bort en tumör i magen, en kille som bor här i stan (känner  honom imnte personligen men vet vem han är) gick bort idag också han drabbad av cancer...
Min syster var här och fikade idag och vi pratade och det visar sig att en av hennes söners lärare också har drabbats och är jättedålig nu...vilken jävla skitsjukdom den är!!
Avslutade dagen med att gå in på Lindas blogg och läsa....såååå orättvist att en människa som är så ung och har 3 små barn ska ryckas bort för tidigt....

Ikväll pussade jag lite extra på min familj och skänker en tanke till dem som inte finns med oss längre!

Rensar ur och säljer av!

publicerat i Vardag;
Har gått bärsärkagång här hemma och röjt bland barnens leksaker och kläder och märkt upp allting som jag ska lämna ut till klädbytardagarna som är näst nästa helg. Det blev en hel del och det är så skönt att få bort lite skräp ( i mitt tycke iaf ; )..)
Sen har jag lyckats sålt vår gamla tvättmaskin som bara har blivit stående sen vi köpte en ny förra sommaren...och så har jag lagt ut bokhyllan på Blocket så jag hoppas att den blir såld snart! Nu ikväll så slängde jag ut en massa kläder på Köp och Sälj sidorna på FB också så nu ska vi göra plats för nytt!Idag så visste vi inte riktigt vad vi skulle hitta på, G jobbade ju inatt så han behövde få sova imorse. Inte så lätt att få 2 barn att hålla nere ljudnivån i flera timmar ; ) Men mannen vaknade ganska så tidigt, 10.30 så då bara softade vi ett tag och sen gjorde vi oss iordning och drog iväg till Eskilstuna och Tuna Park för att se den här killenDock så var det ju fler än vi som hade samma tanke och det var TOKfullt med folk så vi kom inte ens i närheten av att se honom! Det var en trevlig utflykt ändå och G köpte ett nytt spel till Filip så han blev nöjd iaf!
När vi kom hem så drog jag på mig löparskorna och tog en tur i spåret med hundarna, det blåste halv storm så jag var inte så peppad men det var skönt när det var över! ; )