Bad, bad, bad!

publicerat i Vardag;
Idag så sken ju äntligen solen här så jag och Moa åkte ut till systeryster och badade och solade!! F och G stannade hemma och grejade i trädgården, vi är verkligen inga trädgårdsmänniskor så vi har inte brytt oss så värst mycket dessa 3 år som vi bott i huset  men nu gjorde G ett ryck alltså!
Alla barrväxter som vi har på framsidan ska bort och så ska vi så gräs istället och så ryker det en del buskar och blommor också. Blir nog bra när det blir färdigt! ; )

När vi kom hem från stranden så käkade vi lite och sen iväg och firade min systerson som fyllde fjortis idag och så slog vi en signal och grattade vår ♥pappa♥ som fyller 60 idag men som har flytt fältet! ; )

Och eftersom det var så underbart väder nu ikväll så åkte vi ut och gav hundarna ett kvällsdopp, båda hundarna är helt galna i vatten så vi blev kvar där ett bra tag!Taggade hundar på väg ner till vattnet!Vacker kväll vid vattnet!Badgalningar!Liten tjej som blivit så lång nu i sommar!

Film och funderingar

publicerat i Önskelista;
Jag och mannen har precis kollat klart på "Due Date" och för er som gillade "Baksmällan" så kan jag varmt rekomendera denna film också! Lite sådär så att det blev jobbigt i hjärtat emellanåt men precis min humor - ironiskt och bitskt! Me like! :DSen sitter jag och suger på om jag ska lägga in en förhandsbokning på några plagg från Odd Mollys höst kollektion...plaggen jag funderar på är dessa..Blenda short dress i almost black. Pris 1000:-Wool mix long cardigan winter white Pris 1700:-Wool mix long cardigan vintage brown Pris 1700:-

Någon av koftorna kommer det definitivt att bli måste bara bestämma mig för vilken färg...vilken tycker ni?? Vilken är mest användbar?
Har lagt ut 2 av mina koftor på Tradera, de är i samma modell som koftan ovan men andra färger och i stl 4 så är det någon som är sugen så kan ni kika här!

Trevlig söndag på er! ; ) ♥

Lek o bus!

publicerat i Vardag;
Igår så kände vi att det var dags att vi tog oss hemifrån och aktiverade barnen lite och eftersom vädret var sådär så drog vi iväg till Lek o buslandet i Örebro och spenderade ett par timmar där. Efter det så var mamman och pappan SÅ hungriga eftersom vi vägrade att äta därinne på buslandet...utan istället så åkte vi vidare till Pizza Hut och åt där. Vi har inte varit där sen vi åkte hem från BB med Moa så det var ju snart 3 år sen!!
Det var iaf SÅ gott så jag åt så mycket att jag nästan fick ont i magen men det var det värt!Skjuter bollar på mamman som står i skottlinjen! ; )Kul i bollhavet! :DBus tjej! ♥

Efter att alla var nöjda och belåtna så åkte vi vidare till Babyproffsen och köpte en ny bilbarnstol till Moa och var även in på en cykelaffär och letade efter en mutter till mitt bakhjul på min cykel men det verkar helt hopplöst...sjukt att det inte ska gå att hitta en mutter som passar till en vanlig Monark?!
Idag så fick jag lite välbehövlig egentid och jag och min syster var ut till en liten gårdsbutik som ligger en bit utanför stan. De hade 50% på de flesta kläder men allt jag kom därifrån med var ett linne från Container! : ) Och ett par stora,ljusrosa pärlörhängen. Hittade en helt underbar sjal från Mellmeli men jag hade lovat G att inte köpa något "onödigt" och jag måste erkänna att en sjal för 600:- kändes lite onödigt! ; ) Men fin var den....; )

Nu ikväll blir det film och chips och dipp!

Ha en mysig lördagskväll! ♥