Herregud...

publicerat i Önskelista;
så trött jag har varit denna vecka!! Och frusit som en lort har jag gjort varenda dag, tack gode gud för att vi har en kamin i vardagsrummet så man kan värma sig lite och tack och lov för att det är fredag imorgon!! Dessutom en väldigt bra fredag, jag jobbar 7-12 och sen ska jag hämta hem gullungarna tidigt! Skönt för dem att också få en kort dag någon gång.
Sen på eftermiddagen så kommer min kompis Madde m barn hit och ska gratta Moa, bättre sent än aldrig! ; )
Sen blir det fredagsmys för hela slanten m tacos, chips och kanske hyra någon bra film?

Sen kommer G att vara borta hela helgen och jobba =( Inte roligt men desto roligare blir det nästa vecka då vi äntligen ska åka och köpa våra nya sängar! Jag och barnen ska roa oss med att åka ut till mormor och morfar och hälsa på, ska även passa på att gå på klädbytardagarna som hålls i min gamla skola. Hoppas på att fynda både skidor och skridskor till Filip. Någon som vet vilken längd man ska ha på ett par längdåkningsskidor till en 5-åring som är ca 1 m lång?

Sen på söndag så ska jag också åka ut till Götlunda där mina föräldrar bor för då är det utbetalning för de plagg och saker man lämnade in till klädbytardagarna. Hoppas på att det blir en rejäl slant! De pengarna åker rakt ner i spargrisen för de slantarna ska sparas till jag åker till Ullared!

Har även ett par auktioner ute på T nu som ni hittar här och här! Har även ett par supersnygga UGG´s ute som är inköpta hos Campadre men tyvärr för stora för mig =( Här hittar ni dem!

Har även som vanligt spanat på T efter fynd och hittade den här finaTyvärr i fel storlek för mig..men ser ni en likadan i stl 3 eller 4 så kan ni väl hojta till för då är jag verkligen intresserad!

Milk!!

publicerat i Vardag;
Lite roligt vilka nojor man kan ha på vissa saker...jag är ju helt galen i coca-cola och om jag inte hejdar mig så kan jag lätt dricka 2 liter på en dag. Jag tycker att det är såå gott och det värsta är att ju mer jag dricker ju mer vill jag ha! Skulle verkligen behöva en coca-cola-detox för att komma tillrätta med mitt "missbruk".
Min son dricker också gärna cola men helst av allt så dricker han mjölk! Grön mjölk är det bästa han vet och när han är riktigt törstig så är det mjölk han vill ha och inte vatten!
Och inte gör det mig något, känns som en rätt ofarlig "last" om man säger så!

Senil??

publicerat i Vardag;
Alltså...antingen har vi troll här hemma eller så har jag blivit både blind och senil?! Moa har en underbar rosa munkjacka från Nova Star som både hon och jag älskar och den har använts flitigt här hemma. Sen tycker jag också att det är så kul för Filip har en i samma modell men turkos och det är ju kul att kunna matcha dem fast de inte är exakt likadana.

MEN nu till saken...jag har letat lite sådär smått efter den i ett par vckor, inte tokletat men blivit lite smått irriterad över att jag inte hittat den när jag har velat men inte orkat lägga ner någon större energi på det. Härom morgonen dock så blev jag riktigt störd över att jag inte hittade den och vände upp och ner på både Moas och Filips garderober, letade igenom hela huset, kröp t om bakom tvättmaskinen och kollade så den inte ramlat ner där.
Ringde min mamma och mina svärföräldrar och kollade om jag glömt den där men nej....och nu höll jag på att bli riktigt galen!! Hatar när saker och ting bara försvinner, det kan driva mig till vansinne!!

Så nu satte jag mig och surfade runt i alla webshopar jag kunde hitta i hopp om att hitta en i rätt storlek...men såklart så var den ju slut överallt! :-[ Vad skulle jag göra nu??? Ja nu stod mitt hopp till Tradera och gissa om jag blev överlycklig när jag hittade EN i rätt storlek och färg. Den blev min!! Och igår fick jag hem den och idag när jag skulle hänga in den i garderoben efter att ha tvättat och tumlat den (måste tvätta alla traderaköp innan de kommer in i garderoben - tvångstanke! ) Så vad ser jag?!?! JO en rosa munkjacka från Nova Star!! Jag lovar att jag har letat igenom den garderoben MINST 100 ggr och nu bara hänger den där mitt framför ögonen på mig....
Kan säga att min man bara tittade på mig som om att jag var helt dum i huvudet! :D
Så nu åker den andra ut på Tradera! Hoppas att jag får igen vad jag gav för den bara....; )Objektet!!