Feeegisar!!

publicerat i Vardag;
Så jävla irriterad just nu så jag håller på och går i bitar!!
Startade för någon månad sen en Köp och sälj grupp för House of Lola på FB där jag även puffar för aktuella kampanjer och erbjudanden som finns för tillfället, jag ljuger eller smyger inte med att jag är säljare utan erbjuder helt enkelt mina tjänster för de som vill handla.
Idag får jag ett telefonsamtal från Piia som är en i ledningen från House of Lola och hon har inga som helst synpunkter på vad jag gjorde på sidan och ville bara kolla att jag inte släppte iväg kläder från min PK tidigare än avtalat datum.

Nu har det blossat upp en debatt på sidan på FB och det är framför allt en tjej som är så jävla bitsk rent ut sagt och ifrågasätter allt jag gör och säger - men var inte med i gruppen då om hon nu stör sig så jävla mycket!!


Ahhhhhh märks det att jag är arg eller?!?! ;-)


Bjuder på lite bilder på mina barn från lekparken idag istället och lite bilder från min entré med lite nya blommor som blev inköpta och planterade idag! Har ju varit helt ljuvligt väder idag och nu stramar det lite i ansiktet minsann! :-)Klick, klick och logistik på hög nivå!

publicerat i Vardag;
Ja hjälp vad det går för runt här hemma!! Jag var hemma och vabbade i måndags med F som hade 40° hela dagen =( Men jag fick massor gjort här hemma som hade tagit mig hela veckan att beta av annars, är ju en hel del pyssel med House of Lola-säljandet även om det är jättekul också!
Den här veckan har vi en kampanj som innebär 100:- rabatt på alla klänningar så är du sugen på att beställa något från House of Lola så kika in på hemsidan och maila mig! =)

Jag klickade hem den svarta klänningen idag som jag satt och velade om och så blev det lite skor också, har varit sugen på ett par hasbeens länge och nu har jag sålt av lite kläder på Tradera så nu blev det dessa 2 från BrandosVagabond skorna som jag spanade på häromdagen klickade jag hem.Och så dessa från Swedish Haasbeens! Hoppas de passar mina breda fötter bara...Filip var feberfri i tisdags så han gick till skolan igår och var pigg och likadant idag så jag trodde det var lugnt...meeen så ringde de från Fritte idag och då hade han kräkts på skolgården...=(( Stackars plutten!! Så det var bara att kasta mig iväg och hämta honom!
Imorgon har jag en massage inbokad på morgonen och den vill jag inte gärna boka av eftersom jag har haft världens spänningsvärk i ett par veckor och tror att den kommer ifrån nacken.
Sen så kommer min konsultchef imorgon och ska meddela min nya lön så det vill jag också gärna vara med på så imorgon bitti ska jag skjutsa över barnen till farmor och så får de vara där.
F har inte kräkts något mer och verkar må bättre nu så jag hoppas att det inte händer något inatt!

Så planen nu är att jag ska skjutsa över barnen imorgon bitti och sen hämtar G dem så fort han slutar och jag ska iväg på träff på kvällen så jag åker hem och tar en sväng med hundarna, hoppas på att jag hinner springa lite också och sen iväg och visa lite fina kläder!

Avslutar med en liten ego bild på mig! ; )


Fyndat och vabbat!

publicerat i Önskelista;
Blev en hemma dag med sonen idag som somnade med 40° feber och har haft nästan lika hög feber hela dagen trots alvedon =( Men ganska så soft dock att vabba då, Moa fick nämligen gå till dagis för annars hade han nog inte fått mycket vila...

Hon blev dock riktigt glad eftersom det var moster som hämtade henne medans jag var och hämtade bilen som varit på service, allt på en gång liksom men nu är det gjort iaf och sommardäcken är äntligen på också!

Har haft mycket tid att sitta vid datorn idag och snubblade då över ett kanonerbjudande!! 40% på Odd Molly och Hunkydory i den HÄR butiken. Gäller idag och imorgon men endast mot kortbetalning och man beställer genom att ringa till butiken mellan 10-18 - Tel: 0476-16010
Supertrevlig tjej som svarade och hjälpte mig och nu är den här snygga på väg hem till mig! =)Är så sugen på att klicka hem en cupcakedress till mig också, är ju 100:- rabatt på alla klänningar hos House of Lola den här veckan så jag borde slå till....

Den här fina vill jag ha!
Åh varför är det så mycket man vill ha nu på våren......