Halvtid...finally!!

publicerat i Vardag;

Onsdag, äntligen halvvägs på vad som känns som världens segaste vecka.... Tycker dagarna sniglar sig fram och helgen känns oändligt långt bort!
Kan ju bero på att både G och barnen är lediga medans jag jobbar :(
Sen är jag lite allmänt frustrerad oxå, över att aldrig ha tid att göra det jag vill, tid att vara med barnen, aldrig hinner med alla miljontals saker som ständigt hänger över en här hemma.
Men mest frustrerad är jag över den satans vågen som står helt still trots massvis med motion och minimalt med kalorier. Kan liksom inte göra så mycket mer och ändå händer det inget...

Dagens bra sak var att den fina klänningen från klädfabriken kom då den invigs på fredag, dock var den visst grå och inte brun som jag trodde! ;)
Sen fick jag oxå hem en hel hög med böcker så nu har jag äntligen något bra att läsa igen! :))

Annorlunda tisdag!

publicerat i Vardag;

G är ju ledig hela veckan m barnen så imorse behövde jag bara ta hand om mig själv, men eftersom jag gick upp senare och sprang också så blev jag lite sen till jobbet.
Halvseg dag på jobbet idag med, skulle ju mkt hellre vara ledig m resten av familjen...
Direkt efter jobbet så åkte jag och hälsade på en kompis och vi åt lite mat och pratade! Så mysigt och kändes verkligen lyxigt att göra sånt en vanlig tisdag! :)
Tack för idag gumman! ❤

När jag kom hem så möttes jag av en liten tjej i prinsessklänning som hade dansuppvisning! ;) Sen ritades det Halloween teckningar i mängder, rätt skönt att inte behöva stressa barnen i säng även om det innebär att man inte får någon egentid i tv-soffan! ;)

Blä måndag...

publicerat i Jag;

Trist väder....trött.....segt på jobbet....uttråkade barn....trött mamma...ingen bra kombination...
Men barnen är i säng, jag fick till en runda på 5 km, vi åt bra mat och imorgon bitti behöver jag bara ta hand om mig själv...och vovvarna förstås.

Nu är kl 21 men eftersom jag är kvar på sommartid så är jag tröööött och tänker sova nu!

Avslutar med en bild på ett par vinterskor som jag funderar på ifall jag ska köpa.... Vad tycker ni?