Att se ljuset i tunneln...

publicerat i Barnen, Dagens outfit, House of Lola, Hundar, Jag;
Ja hjälp vad fullmatat det har varit den senaste veckan...därav min frånvaro här...
Hela helgen var jag iväg på visning och eftersom G också jobbade så var det lite pusslande med barn och hundar.
På lördagen så var hundarna hos min systerson, M hos en kompis och F följde med en kompis till Parken Zoo.
Söndag så droppade jag hela högen hos mina föräldrar och så fick G hämta upp dem när han jobbat klart..
Pust!
 

Hade snygga sparkle v-neck i light marsala ihop med Diamond pant, mjukt och snyggt på samma gång!
 
När man jobbat hela helgen så känns det tungt med ny vecka igen och på måndagar har jag valpkurs med Torsten så för att få lite tid med mina barn så följde M med mig. Mysigt!
 
 
 
Lite rastning innan "allvaret" börjar
 
 
Ett gammalt övergivet hinder...
 
Sista valpkursen nästa måndag och det är lite både ock, skönt att inte ha varje måndag inbokad samtidigt som det har varit roligt att träffa andra och för Torsten att få använda hjärnan lite grann ; )
 
Nästa helg så är det dags för hans första utställning så då får vi se hur det går!
 
Resten av veckan har jag suttit inlåst på kurs...en riktig korvstoppningskurs så jag har varit helt slut när jag har kommit hem, och inte har jag hunnit träna så mkt som jag är van vid heller så jag har lite smått abstinens! Men ikväll blir det box iaf!
 
Igår när Moa var på dans så drog jag med mig F ut i skogen med hundarna, skönt med lite sällskap!
 
 
I tisdags hade jag visning igen och efter en riktig skitdag där allt gått snett så fortsatte det på kvällen också...sålde sådär och när jag är på hemväg får jag ett mess av värdinnan att jag glömt min kappa där...SUCK!
 
 
Den här snygga kappan hade jag på mig, ihop med nya perfect penny petrol och tuesday knitted sweater - båda från nya kollektionen. På fötterna de nya svarta Lane low! Precis lika sköna som mina bruna <3
 
 
Imorgon blir det lunchträning och så ska Sixten äntligen trimmas, som bonus så slutar G tidigare så han kommer hem före mig! YEY!!
 
Sen är det äntligen helg och det ska bli SÅ skönt!!
 
Ha det bra alla fina! <3
 

Not good enough på något...

publicerat i House of Lola, Hundar, Jag, Träning;
Ibland så önskar jag att det fanns något som jag var RIKTIGT bra på! Just nu känns det som att jag "fuskar" mig fram...
 
Jag tränar mkt, men jag har ingen riktig plan och jag tänker inte på vad jag äter så att jag får inte de resultat jag önskar...
Jag säljer Lola, men jag är inte bland de bästa säljarna och jag vinner sällan några av våra säljtävlingar..
Jag har en hund som jag gillar att träna och umgås med, men jag lägger inte flera timmar varje dag på honom och jag har inga ambitioner att han ska bli utställningschampion..
Jag har ett jobb som jag klarar av men jag är inte supersmart och inte den som löser de svåraste problemen på min arbetsplats...
 
 
Förstår ni....jag känner mig liksom alltid liiiiite fel.... Jag når aldrig riktigt ända fram och blir därför inte helt accepterad i alla situationer..
 
För grejen är den att jag vill göra alla saker som jag gör nu och ska jag kunna bli bäst på något så måste jag försaka något annat för att jag har inte den tiden att lägga på varje sak som skulle kunna göra mig "bäst"...
 
Hmmmm.....
 
Bara lite funderingar från mig på en torsdag...en torsdag som jag ska avsluta med ett av de roligaste träningspassen jag vet - BOX. Fast det är jag inte heller bäst på....; )

Tråktisdag men nu vänder det!

publicerat i Barnen, Dagens outfit, House of Lola, Torsten,, Träning;
Ja nu är halva veckan gjord! Woho!!
 
Igår så var det tisdag, det innebär löpning på träningsschemat och igår var det backintervaller i vår slalombacke här i stan.... Det är verkligen en hatkärlek...så sjukt jobbigt när man håller på men så skönt när man är klar!
 
Jag har detta sitter på min vägg på jobbet:
 
 
 
Där finns hela veckans pass som är på gymmet, de som är grönmarkerade är mina favoriter som jag brukar försöka hinna gå på. Sen kan jag ju även köra själv och då brukar jag hålla till i crossfit hörnan.
 
Tycker det är skönt att ha en plan med träningen för annars är det lätt att man struntar i det, min kära man tycker nog dock att jag tränar lite väl mkt.
Det som är bra är att jag kan köra lunchpass, då hinner jag med annat på kvällen och behöver inte ha dåligt samvete för att jag åker iväg igen.
 
Idag t ex ska jag ta och lägga ett litet spår i skogen tänkte jag för att aktivera nosen och hjärnan lite på Torsten. Kanske blir en långpromenad också medans Moa är på dans ikväll, får se hur mkt tiden räcker till.
 
Känns verkligen som att hela familjen har fått ett lyft sen Torsten kom in i vår familj, när man har en äldre hund så blir det ju mest så att dagarna bara lunkar på liksom och man gör inte så mkt med dem och märker inte riktigt av dem.
Med en valp så blir det ju lite annat, han är verkligen en egen personlighet också som har skapat sig en plats i vår familj.
 
 
Älskar att gosa i vår säng och blir riktigt störd när man försöker gosa med honom när han är trött ( det är ju dock då vi vill passa på för då bits han inte! )
 
 
Ligger gärna under, eller iaf halvvägs, vår säng och sover också....
 
Idag släpptes Lolas barnkläder till försäljning och även om det är mindre med plagg denna säsong så tycker jag att de plagg som kommer är riktigt snygga och funkar bra tillsammans allihopa.
Moa har redan fått flera favoritplagg, hon gillar inte heller när det är för puttenutt gulligt.
 
 
Jag tycker kombinationen längst ner till vänster med svart och grått är så snygg men Moa vägrar att ta på sig kjol så där sprack den kombon ; )
 
Försökte fota en dagens innan jag åkte till jobbet men det är svårt nu när det inte har hunnit bli riktigt ljust på morgonen....blir lite mörka och gryniga kort tyvärr...
 

Och så klart en hund med i bild ; )
 
 
Plaggen är iaf Typical tess dress från denna kollektion och även wrinkled leggings från aktuell kollektion, sen åkte det på ett par träskor. Så jag gick inte barfota till jobbet ; )