Long time no see...

publicerat i ;
Nu har det gått ett tag sen jag bloggade igen, fattar inte var tiden tar vägen? Har mest varit tråkig vardag med jobb, matlagning, städning och hundpromenader.
Vi har dock börjat greja lite i trädgården och en sandlåda är under konstruktion! Vi ville ha en lite rejälare än de små lådor som man kan köpa färdiga, så G har grävt ur  2*2,5 m som ska få kanter, markduk och slutligen fyllas med sand. Bästa svärfar ska såga till plankor och kommer förmodligen att hjälpa till att få det färdigt också för annars blir det väl aldrig klart! ; )

Den här helgen blir det iaf inte klart då mannen är borta och jobbar hela helgen=( Jag hade sedan tidigare begärt semester idag och på måndag eftersom jag egentligen skulle ha åkt med jobbet till Göteborg över helgen, men sen blev det inte så men det är ju aldrig fel att ha semester så istället har jag planerat in en massa roliga saker som jag och barnen ska göra!

Idag så var vi iväg på en liten shoppingrunda på fm, leksaksaffären till barnen och till mig blev det den här finingen från Odd Molly!

Sen var vi hem för lite lunchvila och mat innan vi hämtade upp storkusinen och åkte till Lek och Bus landet! Där var vi nästan helt själva så det var verkligen helt perfekt!! Filip har alltid varit lite försiktig av sig och inte riktigt vågat prova allting då det har varit så mycket barn där.
Men idag då det var lugnt så var han som en virvelvind och jag såg knappt till honom!

Imorgon så har vi en tripp till badhuset inplanerat med en kompis till mig och hennes dotter, söndag blir det ut till min mamma för att fira henne på mors dag och på måndag hoppas jag på bra väder för isåfall blir det en picknick i lekparken tillsammans med en gammal jobbarkompis och hennes dotter. =)

Känns som att det kommer att bli en härlig ledighet bortsett från att jag inte kommer att få se skymten av maken =(

Fy vilket väder...

publicerat i ;
Nu är jag och mannen lediga i 4 dagar så jag hade hoppats på lite fint väder men så verkar det inte bli. Idag har det verkligen vräkt ner och Filip och G som försökte sätta ihop den nya studsmattan som vi köpt fick lägga ner och gå in för att inte drunkna!; )

Jag och mamma var iväg till en handelsträdgård i morse och köpte lite blommor som jag ska plantera i krukor och amplar. Man blir ju inte så sugen på att hålla på och påta i trädgården bara när det är iskallt och jag fick t om ta på mig fingervantar imorse när jag var ut med hundarna. När ska det bli sol och varmt egentligen??

Senare i eftermiddag ska vi iväg och gratta svågern som fyller år och lite lustigt är det för han, Moa och Filip är alla födda den 13:e så idag blir Filip 4, 5 och Moa 1 år och 9 månader. Tänk....om 3 månader bli min lilla skrutta 2 år! Helt sjukt vad tiden går fort!!!

Imorgon ska jag och barnen ut till en gammal kompis till mig och hälsa på, vi skulle få både lunch och fika! LYX!!

På lördag så är det barnens dag här i stan så då ska vi väl ner på stan och kolla och på kvällen ska mannen jobba så då åker jag nog ut och hälsar på syster yster och lilla gullungen Axel <3.

Söndag har vi inga planer ännu men om det fortsätter regna så här så blir det nog badhuset, annars kanske vi ska fortsätta gräva sandlådan som G började med förra helgen. Vore ju skönt att få den färdig någon gång! ; )

Kul med djur.....

publicerat i ;
Den här månaden så fick både jag och G äntligen våra pengar från Försäkringskassan för de dagar som vi vabbat, vilket betyder att vi fick en liten slant över som vi hade tänkt spendera på en studsmatta MED nät ( känns som om att det är säkrast med tanke på våra vildungar! ; ) ) och kanske lite nya utemöbler.
Men så hade G bokat in en tid hos veterinären till vår gammelvovve och ta bort lite tandsten och det blev en smula dyrare än vad vi hade räknat med.....2500:- gick det hela på....Nog för att det är värt det, inte tu tal om det! Men visst känns det lite surt.... Nu blir det nog bara en studsmatta och så får vi nog vänta lite med nya utemöbler...mycket som behöver inhandlas just nu.En ny säng till oss till exempel då vi tänkte ge våra resårmadrasser till barnen och se till att vi får en fullstor säng... Våra madrasser är nämligen specialbeställda till sängramen som är från 1700-talet och måtten är lite speciella...eller vad säger ni om 146 * 180. Kan lova att det blir trång när vi ska samsas 2 vuxna, 2 barn och 2 hundar i den...
Och dessutom är det ju snart dags att byta säng till Moa, jag menar hon blir ju snart 2! :-o