Bättre nu!

publicerat i ;
Förra helgen var ingen höjdare då jag var själv hemma med barnen hela lördagen och halva söndagen och Filip var på sitt mest "underbara" humör! Han höll verkligen på att driva mig till vansinne! Han tjatade om allt möjligt, retade och slog sin syster konstant, vägrade att lyssna och när jag försökte säga åt honom så bara skrattade han och sprang iväg...
Ibland känns det verkligen som om att jag skulle behöva expert hjälp för INGET jag sa eller gjorde hjälpte, jag kände mig rätt så maktlös faktiskt. Och när man dessutom inte har någon som kan avlasta en så blir det jobbigt...

Därför så känns det ju SÅ mycket bättre den här helgen när vi har varit hemma både jag och G och båda barnen har vait ganska så lättsamma!

I fredags så tog jag ut en bonusdag, vi får 2 sådana per år från jobbet och de fungerar som semesterdagar men utan ersättning, och åkte ut till Lunger och umgicks med min syster A. Hon och barnens kusin Axel har varit i sin sommarstuga hela veckan eftersom de har fått vattenläcka i sin lägenhet och har en stor byggfläkt står där =(

Det var supermysigt att bara umgås och barnen röjde järnet, allt är ju lite lättare nu när Axel också kan gå. Filip gillar att vara "stor" och bossar runt med lillasyster och lillkusinen! ; )

Lördagen gick i städ och rensa-tema! Jag plockade och tvättade hela morgonen och sen åkte G och F iväg till återvinningsstationen och slängde en massa sopor och jag och Moa åkte ner på sta´n och shoppade lite med syrran! ; ) Schysst fördelning!
Det blev b la ett par jättefina silverörhängen från SNÖ och 6 fina ljusrosa småskålar. På eftermiddagen så ringde en kompis till Filip och ville komma över och leka, de är kompisar från förskolan och funkar jättebra ihop så det blev jättebra!
Samtidigt så dök G´s föräldrar upp och fikade, de hade med sig 2 dvd`s med film från Filip föddes fram till julen 2008. Jätteroligt och för en gångs skulle är jag glad att min svärfar älskar att filma allting hela tiden! =) Verkligen kul att kolla på och att ha kvar för framtiden!

Mitt i alltihopa så dök även mina föräldrar upp, så det blev verkligen fullt hus! Älskar när man får spontana besök!

På kvällen så gjorde vi hemmagjord pizza, drack varsin öl vi vuxna, tryckte i oss en massa godis och kollade på "Körslaget". Jag måste till min förvåning erkänna att Marie Piccaso blev min favorit, gillar inte henne alls annars...

Idag ska vi fixa mattan i Moas rum som har blivit bubblig sen vi la in den i somras, sen framåt eftermiddagen så kommer en av min äldsta och bästa kompisar med sina barn hit på fikabesök! Det ska bli jättemysigt då vi inte har träffats på evigheter!!Fina Madde och hennes barn! <3

Farligt...

publicerat i ;
Jag har alltid varit en sådan männniska som gillar att vara brun och har solat ett par gånger i veckan i solarium. När jag bodde hemma hade vi t om solarium hemma så alla vi kvinnor i familjen använde det flitigt.

På äldre da´r så har jag dock blivit lite mer försiktig och ju mer man läser om hudcancer och kopplingarna till solarium ju mer har jag kännt att det inte är värt att riskera min hälsa för att få vara lite brun. Nu har jag dessutom solarium uppgraderats till den största risk-klassen vad gäller framkallande av hudcancer. Så nu är det inte ens ett alternativ för mig.

Läser dock hela tiden om folk som solar och ganska så flitigt...jag är ingen "moraltant" annars men i det här fallet så fattar jag faktiskt inte hur man tänker?? Är det så viktigt att vara brun att man är villig att riskera sin hälsa?

Inte för att det är kul att vara blek som en albyl men det finns ju faktiskt brun utan sol - produkter. Den här som finns att köpa på Apoteket är min favorit och ger en jättebra färg!Outfit!

publicerat i ;
Har suttit och funderat lite på vad jag ska ha på mig när vi ska på bröllop om ett par veckor. Det är en kompis till G som gifter sig för andra gången och jag har inte träffat honom på länge och hans blivande fru har jag aldrig träffat så det känns lite...konstigt... Det är valfri klädsel men jag funderar på den här med min Odd Molly kofta överKoftan jag menar är den härVad tror ni? Kan det funka??