Shopping och outfit!

publicerat i
Jag är ju administratör för en Köp och Sälj grupp för House of Lola kläder på FB och det är ju både bra och dåligt.. Jag säljer en hel del men handlar ju tyvärr en hel del också! Dessutom så har en annan tjej startat en grupp som heter "Dagens Lolaoutfit" där alla lägger upp bilder på olika outfits med Lola kläder. Väldigt roligt och inspirerande!
 
Man får massor med tips och sug efter olika plagg! ; ) Bland annat så hade en tjej lagt ut den här bilden häromdagen!
 
 
Sååå snyggt och eftersom jag redan har kavajen så ville jag ju GÄRNA få tag på kjolen!!
 
Problemet med det är bara att kjolen såldes bara under en dag och jag hann inte med att få tag på någon... I köp o sälj gruppen så kommer det knappt ut några, alla vill behålla sin, och den som jag hade span på på Tradera slutade så här...
 
 
Och det för en kjol som kostade ca 500:- ny.... Lite väl saftigt...
 
Men trägen vinner för jag har efterlyst det ivrigt och igår så var det en tjej som svarade! Nu är den betald ( lite dyr men billigare än Traderas) och på väg hem till mig.
 
Insåg också häromdagen när jag kollade på mina bästa Converse att de har sett sina bästa dagar så jag ropade in ett par nya på Tradera så de är också på väg hem till mig!
 
Älskar Tradera ! ♥
 
 
Avslutar med en dagens som nästan känns som en höstoutfit fast det är mitt i sommaren...eller något...
 
Lola som vanligt iaf med en MAW dress i svart och blockrandiga tights och ett par höga converse.
 
 
 
 
 
 
Ha en fortsatt bra dag allihopa! Kram

Helg avklarad nu kör vi en vecka till...

publicerat i
Ja det blev inte så mycket bloggat i helgen. G var borta så att jag var själv med barnen och det var fullt ös hela tiden nästan!
 
Lördagen hade jag planerat att vi skulle åka till Stadsparken i Örebro tillsammans med en kompis till F och kompisens mamma, men eftersom regnet öste ner så tänkte vi om och åkte till Lek och Bus landet istället och där var vi juinte ensamma om man säger så...PUST!
Det är ju verkligen för barnens skull man åker dit och man tycker ju att de flesta vuxna borde resonera som så också men inte en del föräldrar tydligen...
F och hans kompis ville köra lazer game, vilket går ut på att man springer omkring i mörkret i en labyrint och skjuter på varandra med ett lasergevär och så får man poäng när man prickar någon i det andra laget.
Man kan se poängställningen från utsidan och jag och kompisens mamma ser att F och kompisens lag förlorar stort och vi förstod att det skulle vara 2 besvikna killar som kommer ut.
 
Och när matchen är slut och alla kommer ut så visar det sig att det är en pappa med i andra laget som har sprungit omkring som en tok och skjutit på barnen i det andra laget.... Så F och hans kompis var jätteledsna och arga när de kommer ut och vill helst åka hem på en gång =( Så trist att en vuxen person inte fattar bättre utan sabbar deras dag...
 
De lugnade iaf ner sig och efter lite fika så kändes det bättre.
 
 
 
Efter lek och bus och lunch på McD så fick mammorna lite lyx med ett besök på Lager 157. Fick inhandlat en födelsedagspresent till mannen så det känns bra!
 
Jag var på jakt efter en snygg, tung långkofta som jag har sett på så många men där fanns det inga. Däremot så hittade jag några på nätet
 
 
Denna från Gina är ju snygg
 
 
Gillar båda dessa från Lindex också men det blev den svarta som får komma hem till mig, inbillar mig att den funkar bäst till olika plagg.
 
När vi var hemma igen så vräkte det ju ner och eftersom inte G var hemma så låg det på min lott att gå ut med hunden och man inser ju att man är rätt ensam när man går ut i regnet...Inte så många andra än hundägare som är ute då....
 
 
 

Resten av kvällen var det soffhäng med fotboll för mig och barnen var ovanligt sams och spelade spel och bråkade nästan inte alls.
 
När jag sen sa åt dem att gå och lägga sig så hittade jag dem här
 
 
Lillasyster läser för storebror! ♥
 
Gårdagen så hade båda barnen playdates medans jag var och fikade med en kompis och min syster. Mycket trevlig och händer alldeles för sällan nu förtiden.
 
Sen avslutade jag söndagen med ett Crossfit pass som började i duggregn och genomfördes i hällregn....jag var totalt genomblöt och i duschen efteråt så hittade jag grus mellan skinkorna t om! Men roligt är det!!
För er som är nyfikna på vad Crossfit är så kan jag rekomendera ett program på SVT1 ikväll kl 21!
 
Så här snygg var jag efter passet..
 
 
 
Efter dusch och hemmagjord pizza så blev det lite mer fotboll så jag somnade alldeles för sent igår också....zzzz
 
 

Efterlängtad helg...

publicerat i
ja fy vilken lååååååång vecka det här har varit..... Kan ju hänga ihop med att resten av familjen är lediga och ligger och trynar i sängen som grisar när jag går upp och åker iväg till jobbet eller så är det det faktum att vi har varit halva styrkan på jobbet och alla har kommit på att de vill ha allting gjort innan de själva går på semester.
Mailkorgen är konstant full och det känns som om att jag jobbar i motvind!
 
Men nu är det iaf snart helg och "bara" 3 veckor kvar till semester, blir ju iofs alltid ganska så avslappnad och skön stämning på jobbet den här tidne på året och vi som är kvar och jobbar nu funkar väldigt bra ihop så det känns skönt!
 
Planen var att vi skulle ha lånat husbilen och åkt till Hampetorp i helgen och kombinerat lite camping med en sommarfest som en kille på G´s jobb anordnar varje sommar.
Men efter att ha slängt en blick på väderprognosen så konstaterade vi att G åker själv och jag och barnen stannar hemma, inte så roligt att sitta på en camping när regnet öser ner..
Jag tänkte att jag skulle ta tag i projektet att ta ner några kartonger från vinden, ställde upp dem där för väldigt länge sen och jag har ingen aning om vad som ligger i dem! Ska nog ta och införskaffa lite sopsäckar också så att jag kan ta och rensa samtidigt.
Hade också tänkt att jag skulle skulle se om det finns något som jag kan slänga ut på Tradera och vad som ska sparas din klädbytardagarna i höst.
Har ju så sjukt mycket kläder överallt, dels sådant som jag köpt själv men också överblivna kläder från gamla kollektioner och  kläder som barnen fått ärva.
Känns som att vi drunknar snart! ; )
 
Ska iaf fika med en god vän på söndag och det ska bli trevligt!
 
Hade tänkt avsluta med lite dagens bilder som vanligt men min dator bråkar idag och vill inte ladda upp några bilder alls....=(
Kanske kommer lite senare i ett eget inlägg.
 
Ha det bra så länge! =)