Swosh!

publicerat i Jag, Träning, barnen shopping, lycka;
Så var det fredag igen och jag, till skillnad från resten av Sverige känns det som..., jobbar idag. Dock bara halvdag för i em drar jag och 2 kompisar till Örebro och strosar på stan och går och äter och dricker lite drinkar. Ska bli supermysigt! Tåg dit och hem så blir inte så sent heller! Perfekt!
 
Vad har hänt i veckan annars då....tja...lite träning...som vanligt. I tisdags så klev jag utanför min komfortzone ordentligt och höll i ett föredrag alldeles själv, gick dock bra även om jag kände mig lite obekväm och inte kunde svara på alla frågor som dök upp. Men ett steg i rätt riktning iaf!
 
 
Fick hem en kavaj som jag ångrat att jag inte köpte på Supersunday ( ni får bortse från den snygga matchning med prickiga byxor...ha ha). Har ju ett jobb nu där man behöver vara lite uppklädd ibland och jag äger i stort sett inga kavajer...
 
 
I måndags passade jag på och ta en promenad i vår vackra stad medans M var på fotbollsträning, alltid skänt att gå lite nya vägar och se nya vyer. Som hundägare så blir det några kilometer man promenerar varje vecka.
 
I onsdags var det dags för sökkurs igen och det var en trött hund som kom ut i skogen då han varit på landet med sin daghusse nästan hela dagen.
 
Var både trött matte och hund när vi kom hem.
 
Som tur var så fick vi lite sovmorgon igår innan det var dags att dra på mig löparskorna för en ritkig utmaning...12 km terränglöping i kuperad terräng....HJÄÄLP!
 
Vi träffade en liten valp innan start, SÅ söt.....kan ju säga att det började suga i valptarmen....
 
 
 
Togge kittad och klar med snygga selen!
 
 
Redo!
 
Det var ett tufft lopp och jga fick verkligen kämpa men jag sprang hela vägen och höll ändå ett hyggligt tempo ( för att vara mig) Dock så hamnade jag inte så bra till i resultatlistan :-D
 
 
 
Men jag är ändå nöjd med att jag tog mig runt trots allt!
 
 
 
Resten av dagen så tog vi det lugnt...min plan var att jag skulle plocka lite bland alla kläder och slänga ut ett gäng till försäljning men istället hamnade jag hemma hos syrran och kollade in deras nya soffa och pratade skit....sen åkte jag hem och låg i vår soffa istället....
Så det blev inte så mkt produktivt gjort men det är skönt med sådana dagar också!
 
Helgen som kommer bir lite blandad, fotbollscup för Moa på söndag så jag hoppas på bra väder och imorgon så tar jag nog med mig Moa och åker och shoppar lite. Både hon och F behöver nya jeans då alla blivit för korta....de växer så det knakar!