Lola helg och sportlov

publicerat i Familjen, House of Lola, Jag, shopping;
Långt mellan inläggen här men det går för runt och jag har inte så mycket att skriva om.... Jag försöker få ihop vardagen med truliga snart-tonåringar, preteens med ett sjujäkla humör och en unghund med massor med energi...
 
Helgen har bestått av Lola visningar både lördag och söndag, en kanonvisning i lördags med trevlig och intresserade kunder - en sån visning som ger energi! I söndags så trodde jag på en kanonvisning, skulle förvisso åka långt ( en timme enkel resa) men hade fått info om många gäster. Jag blev lite sen iväg och kände mig lite stressad eftersom jag inte var helt säker på vägen heller ( min GPS hade fått spunk och gav helt galna instruktioner...).
Kom iaf fram och var bara 10 min sen så det kändes bra, men sen började strulet.... Värdinnan hade blivit sjuk så en annan gäst hade hoppat in, gästerna dök inte upp då värdinnan hade sagt en tid som var en timme senare än vad jag fått veta och när de väl dök upp så var de inte direkt på shoppinghumör...Men men det är bara att hålla god min och vara proffsig, man tjänar inget på att vara otrevlig.
På hemvägen så mötte jag ett rejält snöoväder så det var skönt när jag väl svängde in på uppfarten igen...
 
Denna vecka så har barnen sportlov och jag jobbar måndag-tisdag innan jag är ledig resten av veckan, ska ägan mig lite åt att piffa upp mig själv med nagelfix och påfyllnad av mina ögonbryn. Dessutom ska jag hinna med en sväng till Plantagen tänkte jag och fixa lite nya blommor till vardagsrummet eftersom de jag har där inte tyckte om när vi tog in granen i julas..
 
Några Lola klick har det dock blivit. Dels en top som är på sportlovserbjudande nu och sen en klänning och kjol från ordinarie kollektion som jag har insett att jag gillar en hel del.
 
 
 
 
 
 
Ska iväg på kurs 3 dagar nästa vecka så då är det kul att ha ngt nytt! :-)
 

Sjukdom och födelsedag!

publicerat i Dagens outfit, Familjen, House of Lola;
Ja nu har hela familjen gått igenom förkylning i olika varianter.. Det började med att Moa däckade i feber och allmänt hängig förra helgen och jag var hemma med henne på måndagen. Sen var det jobb och skola i 2 dagar innan jag kroknade i onsdags. Så torsdag och fredag tillbringade jag hemma i soffan.
Tur att jag hade OS och bra sällskap i form av en gosig hund hemma.
 
 
 
I torsdags kväll hade jag visning och jag ville inte omboka så jag pulade i mig en massa Ipren och körde på.
I lördags så hade jag ju en massa kul inplanerat så fredagen tillbringade jag också stilla i soffan för att helt säkert vara kurant till lördagen!
 
Jag fyllde ju nämligen år på lördagen och jag och min bästa E hade ett lopp med efterföljande hotellnatt inplanerat.
Eftersom jag skulle vara borta på min födelsedag så firade familjen mig redan på fredagskvällen och jag fick en superfin kimono som jag önskat mig!
 
 
 
På lördagen så behövde jag inte stressa iväg då loppet inte var förrän på em så jag hann med en skön morgon hemma innan jag hämtade upp E och vi rullade mot Stockholm.
 

Ombytta, incheckade på hotellet och redo!
 
 
Efter att ha hämtat ut nummerlappen och shoppat lite på MOS så gick vi in i Arenan! Här ser ni innerplanen där hindren var uppbyggda och emellan hindren så sprang man i gångarna utanför och i trapporna.
Superjobbigt men också superkul!!
 

Ordentlig medalj fick man också!!
 

Sen fixade vi till oss inför middag och en massa vin!
 
Vi hade en supertrevlig kväll med mycket vin, mat och prat! Verkligen välbehövligt!
 
 
Fint paket också! <3
 
 
Sen på söndagen så kom resten av släkten och grattade och jag fick en superfin lykta från systrarna!
 
 
I måndags så var det Filips tur att ligga däckad och han har också haft bästa sällskapet i soffan.
 
 
 
Det är dåligt med outfitbilder här i bloggen nu men det är ju hopplöst att ta kort nu när det är mörkt hela tiden. Ser mest ut såhär hela tiden ; )
 
Varma tröjor och mössa!
 
Idag lyckades jag faktiskt fota nederdelen av mig och det i en outfit som jag kände mig rätt nöjd med!
 

Denna vecka har inneburit 2 inställda visningar så nu satsar jag på de 2 visningar som jag har inbokade i helgen! Hoppas på bra försäljning!!