Det ska va husBIL!

publicerat i Barnen;
Kom på att jag ju glömt berätta vad jag/vi sysslade med förra veckan! Vi packade in oss hela familjen, ja inte hundarna för de fick vara hos svärföräldrarna, i vår lånade husbil och alla miljarder kläder, saker, vällingflaskor, blöjor...ja allt det där som man bara MÅSTE ha med sig och så åkte vi neråt mot Småland!

Målet var såklart Astrid Lindgrens värld i Vimmerby men vi tog ett pitstop på vägen och tillbringade en natt i Linköping på vägen dit, för barnen vet jag inte vad som var mest spännande...att sova i husbilen eller att åka till ALV!Mina troll första natten i husbilen! *lycka*

Sen tillbringade vi 2 hektiska men roliga dagar i ALV, det var sjukt mycket folk men som tur så fick vi en kväll i parken när det var nästan helt folktomt så då kunde barnen springa omkring som de ville och verkligen se allt i lugn och ro!


Efter 2 fullknökade dagar med intryck så bestämde vi oss för att passa på och ta Kolmården på hemvägen också så barnen blev riktigt nöjda! ; )Knakat och brakat!

publicerat i Vardag;
Sitter här som ett minre kolli, nädå så illa är det inte, men jag var iväg till en naprapat imorse då jag har haft jordens huvudvärk i flera dagar och så fort jag har vridit på huvudet så har det bara knastrat i hela nacken =( Men nu efter diverse knäckande och knådande så känns det bättre om än mörbultad!

Dessutom så har jag legat däckad i feber i ett par dagar, det började med huvudvärk i lördagskväll när jag var på förfest och skulle ut på partaj! typiskt!! Kl 22 så låg jag hemma i sängen och det var bara början på flera dagars feberfrossa och ont i kroppen. Men nu känns det som om att jag är på bättringsvägen och imorgon så är det dags för en årlig tradition!

Jag och mina systrar ska ut och äta räkbuffé, det är nästan det enda tillfället vi har att träffas och få prata i lugn och ro så det ska verkligen bli mysigt!

Imorgon blir det en tur till Parken Zoo eftersom  Filip längtar efter att få träffa den här killen som bor där! ; )

UGG!!

publicerat i shopping;
Är medlem på Campadre men har tyckt att erbjudandena har varit ganska så dåliga den senaste tiden så jag har inte ens brytt mig om att gå in och kolla vad det är för kampanjer. Men idag så råkade jag kika in och såg att de sålde UGG´s för 760:- istället för ordinarie 1899:-. Så jag skyndade mig att klicka hem ett par!


Är det någon som är sugen på att bli medlem på Campadre så lämna en kommentar då man måste bli inbjuden av en medlem för att få handla där! =)