Wanted!

publicerat i ;
Ja egentligen så började min sköna helg redan igår eftersom jag var ledig och var med båda barnen till BVC. Moa vägdes och mättes och fick spruta. Hon var superduktig och grät bara en liten skvätt när hon fick sprutan men det gick snabbt över. Filip skulle ju göra hörselkontrollen igen eftersom han vägrade att säga någonting alls när han och G var där på 4-års kontrollen. Den här gången, med löfte om att få en dinosauriebok efteråt, så var han hur duktig som helst och prickade alla pip och brummanden som han hörde!

Efteråt så åkte vi ut till McD och mötte upp min kompis Madde och hennes barn och vi åt lunch där. En rolig sak hände när jag satt med alla barnen och Madde var och köpte maten, in genom dörren kommer en hel grupp med turister från Japan som omringar mig och barnen och bara stirrar och pratar! Efter en stund så säger en av männen " Beautiful children! All yours?" Jag förklarar som det är och de står kvar och tittar och petar Moa i kinden och klappar på de andra barnen.. Då kommer Madde tillbaka och undrar såklart vad som står på och då äntligen skingrar sig klungan och de går iväg! :D
Det roliga i det hela är ju också att båda mina barn är rödblonda i håret och Maddes barn är nästan svarthåriga, totalt olika alltså och ändå frågar de om alla är mina! ;D

När vi ätit klart så åker vi hem till Madde och fikar, firar hennes minsta som fyllt år och barnen leker utan att bråka i nästan 3 timmar! :-o Verkligen jättemysig eftermiddag och så skönt att bara få slappa och skvallra lite i lugn och ro!

Idag så har G och barnen varit ute och lekt i snön medans jag var iväg och shoppade lite. Hade bestämt mig innan jag åkte att jag absolut inte skulle köpa något till barnen den här gången utan fokusera på mig själv eftersom min garderob bara består av gamla mammakläder och jobbarkläder i princip. Det gick ju sådär....

Köpte dessa till Moa på StadiumHittade även en superfin grön fleecetröja/jacka till Filip så nu kommer jag att sälja hans den här om någon är intresserad! ; )Den är i stl 100 och i nyskick förutom hängaren i nacken som har släppt i ena kanten.

Sen var jag in på Vero Moda och de har verkligen ryckt upp sig! Hittade hur mycket snyggt som helst men nöjde mig med en top och ett linne. Dessa jeansen blev jag helt kär i och bara måste ha dem men de fanns tyvärr inte i min storlek så nu blir det till att jaga!!


Någon som hittar ett par i 34/34 så hojta gärna till för jag är desperat!! ;D

Surprise!

publicerat i ;
Idag när jag kom hem och tittade i brevlådan så låg det en överraskning där! Jag hade vunnit en tävling hos Liten på landet.

Och den här fina var det som var vinsten! =)Supertuff!! =)

Sportfåne..

publicerat i ;
För en sån sport fåne som mig så är det ju guld nu när det bara är att slå på tv:n och se på sport nästan när man vill! : ) Ännu bättre hade det ju varit om jag inte hade behövt stänga av för att jag måste gå och sova men nu är iaf halva den här arbetsveckan gjord!
Jag är nämligen ledig på fredag! Ska bli SÅ skönt och verkligen mysigt att få en extradag till helgen. Ska till BVC med Moa på morgonen och hon ska få sin 18-månaders spruta, Filip ska även göra en extra hörsel kontroll. Inte för att det är något fel på hans hörsel, fast man kan ju börja fundera ibland..., utan BVC- damen ville passa på att göra en koll när jag ändå skulle ner med Moa eftersom han inte sa ett knyst när han gjorde hörseltestet vid 4-års kontrollen. ; )

Resten av dagen är ganska så fullspäckad redan, ska träffa 2 kompisar och deras barn och hinna med att fira ett litet födelsedagsbarn också. Sen tänkte jag även försöka hinna med alla tråkiga sysslor såsom städning, tvätt och handla så att jag slipper göra det i helgen! Vet inte riktigt hur jag ska få ihop det?

På lördag tänkte jag nämligen försöka förhandla till mig en liten shoppingtur på egen hand, måste ju försöka hitta något lite festligare att ha på mig när jag och syrran ska på Melodifestivalens andra chansen nästa helg. Party kläderna som hänger i garderoben är ju i "fel" storlek och har några år på nacken ...hrmmmmm... ; )

Söndag ska vi få besök av en väldigt god vän till mig och hennes familj, så tråkigt att vi knappt aldrig hinner träffas fast vi har väldigt trevligt när vi väl träffas.

Nu ska jag stänga av datorn och luta mig tillbaka och kolla in skidskyttestaffeten!