Avundsjuk lillasyster

publicerat i ;
Moa är en riktig härmapa och allt som Filip gör eller har ska hon också ha! Så när Filip tog sin lilla minikånken till dagis i fredags så bröt hon ihop totalt och hon ville också ha en rygga så nu ikväll så klickade jag hem en brun till henne. =)Den fanns i en jättefin ljusrosa också men jag tror den här är mer praktisk.

Passade även på att klicka hem en Houdini Power hood till mig själv, har sådana till båda barnen och de är verkligen suveräna! Mjuka, streciga och supersköna och även lagom varma, med en väst utanpå så kan man t om ha den på vintern.En sån här blev fast en svart!

Idag så tog jag med mig Filip och åkte iväg på en shoppingrunda. Syftet var att hitta en snygg vårjacka till honom men även att få tillbringa lite tid bara han och jag! Det var supermysigt och vi hittade den perfekta jackan, tyckte både han och jag ; ) , på KappAhl! Det var ju perfekt eftersom jag hade 25% på ett helt köp där idag!  Så förutom jackan så tog jag även ett par överdragsbyxor, ett par shorts, en Spiderman keps och en top till mig!! Allt gick på 800:-! Perfekt!!


Snygga jackan!!

Och eftersom min son älskar allt som är grönt så klickade jag hem den här igår!

Vardagsfunderingar.

publicerat i ;
Nu händer det inte mycket kul måste jag ju erkänna och jag börjar fundera på om min förkylning kanske är en allergi då den aldrig verkar gå över? Nu är jag täppt och har svid i ögonen hela tiden...var iaf in på apoteket och köpte lite Kestine så får vi se om det hjälper.
Jag var egentligen medbjuden på fest på lördag men eftersom jag inte har någon energi alls så tackade jag nej. Ska bara ha en myshelg med familjen istället, känns som om att min kropp behöver det. : )

Tycker att det är helt underbart att umgås med mina barn just nu för det är inte alls så mycket trots och tjafs, förutom när de slåss med varandra då ; ) utan båda utvecklas något enormt. Moa försöker prata och det kommer nya ord hela tiden " jacka", "knapp", säger mamma, pappa, Moa och Hampus. Och såklart så härmar hon precis allt som Filip gör! Snacka om att se upp till storebror. ; )
Filip han funderar över allt och frågar om allt! det kan bli riktigt intressanta disskusioner ibland som idag när han såg ett stuprör och frågade om det var ett sådant rör som han låg i innan han hamnade i min mage! *skratt* Vi sa nämligen häromdagen att han hade legat i ett provrör innan han hamnade i mammas mage. Det satte tydligen igång ordentliga funderingar! Man undrar ju vad han har sagt på dagis? :DD

Förkylt..

publicerat i ;

Fy..inleder den här veckan likadant som förra veckan...dvs med att vara totalt genomförkyld och seg och hängig. Förra veckan klarade jag mig igenom tack vare Alvedon och Ipren och min envishet. Hatar att vara sjuk och sen så har jag ju vabbat en hel del den här månaden så det var lite min snålhet som gjorde att jag segade mig igenom veckan också.

Försökte vila upp mig i helgen men alla som har småbarn vet ju att det inte är så lätt ; ) Det har varit full fart på dem hela helgen och trots en sen kväll i lördags. Vi hade min mamma och pappa här på middag och barnen kom inte i säng förrän strax efter 22. I min enfald så trodde jag nog att det kunde innebära att vi skulle få sovmorgon......men ICKE..
Kl 6.20 dagen därpå så vaknade båda barnen...*gääääsp* så gick det med den sovmorgonen...

Känner mig väl iaf liiite piggare men önskar mest att det vore helg snart igen så att jag fick vara hemma och slappa..

Är dock sååååå sugen på lite shopping! Filip behöver ju faktiskt en ny vårjacka...har spanat lite på den här från POPSen var jag inne och kikade hos Lindex och Kappahl och det har fått in så mycket fint!!