I´m alive....men bara knappt...

publicerat i Vardag;
Efter 3 dagar i sjuksängen så släpade jag mig till jobbet i torsdag och tack vare stora mängder Ipren så har jag överlevt 2 dagar på jobbet + 2 kvällar med Lola-träffar...

Brukar ju tycka att det är kul/skönt att få komma hemifrån en stund och slippa vardagssysslorna men nu när jag är så trött och har ont i halsen som en galning så har dessa träffar mest varit jobbiga tråkigt nog..
Men jag har iaf sålt bra och fick nu ikväll veta att jag sålt tillräckligt bra i September för att få nyheterna i Oktober gratis! : ) *glad*

Nu har jag en hel helg på mig att kurera mig och jag hoppas verkligen på att bli frisk snart så jag kan börja träna igen, helt värdelöst att inte orka eller kunna träna ..

Fick iaf hem den här fina idag och den blev jättebra!!
Sen har jag haft span på en jättesöt klänning till Moa från Geggamoja och idag hade de släppt den...MEN inte i hennes storlek! =( *surar*. Hoppas på att hitta den någon annanstans. Så här fin är den iaf!Lila med rosa ränder! Mmmm...lovely!!♥

Kommer ni ihåg UGG bootsen som jag visade? Dessa..Fick hem reklam från skopunkten och nog var väl dessa lite lika iaf!? ; )Nej dags att krypa till kojs så att jag orkar ut och fynda på klädbytardagarna imorgon! :-)

Kram på er!

Hopp om livet!!

publicerat i Vardag;
Vaknade imorse och det susade inte i huvudet! Kan ju bero på att jag sovit som en stock inatt, vaknade inte ens när Moa kom över så då måste jag ha sovit djupt för jag brukar alltid vakna när hon kryper ÖVER mig upp i sängen! ; )

Så nu har jag varit och lämnat barnen, iväg och hämtade ett paket och sen hem och så fick jag ett utbrott över vilket kaos som alltid råder i våran hall!! Den är pytteliten och med 2 barn och 2 vuxna så blir det mycket skor, vantar, jackor, mössor och en massa annan bråte! Vi har diskuterat massor med gånger vad vi ska göra för att få lite mer ordning men eftersom den hänger ihop med kontoret och tvättstugan så är det lite svårt.. Det enda alternativet som vi har kommit på är att ta bort toaletten och det är ju egentligen inte ett alternativ ; ))

Fick iaf ihop en hel sopsäck med skor som ska slängas och 3 påsar med skor som kan ställas undan så nu ska jag fortsätta med att sortera upp och ställa upp skorna i skohyllorna och sen gå på alla jackor som hänger framme. Snart är det ju dags för alla vinterkläder också så då lär det bli ännu mer kaos...

Imorgon blir det jobb igen och sen på kvällen så ska jag iväg på Lola-träff igen, nu har det kommit lite nyheter också så det ska bli kul!!
Avslutar med en bild på min underbara kille som snart fyller 6! ♥

Hur ska man göra?

publicerat i Jag;
Satt just och läste ett inlägg och kommentarerna på det här inlägget angående huruvida man ska ha syskon hemma från förskolan när det andra barnet är sjukt. Jag tycker att det beror alldeles på vilken sjukdom barnet har och sen började jag fundera på hur alla resonerar när det gäller att ha barnen hemma när man är sjuk själv?

Jag har haft jättedåligt samvete de här dagarna för att barnen får vara på förskolan medans jag ligger hemma, men sanningen är att jag aldrig skulle ha orkat ta hand om barnen hela dagarna.. Idag så somnade jag och sov i 2 timmar direkt när jag hade lämnat dem. Så jag är ingen superbra mamma som alltid orkar ta hand om mina barn som en del andra verkar göra. Jag tycker att det är mer värt att jag får vila och bli frisk i lugn och ro, precis som jag resonerar när det gäller barnen.
De behöver också få lugn och ro och vila när de är sjuka så är det bara ett av barnen som snorar och hostar så får det andra barnet gå så att det sjuka barnet får en chans att vila.

Men även om jag vet att jag gör rätt så har man som vanligt dåligt samvete, något som känner att jag konstant har nu när jag är mamma..Mitt hjärta! ♥