Hett....

publicerat i Barnen;
Tro mig...jag älskar sol och värme!! Men inte när jag måste jobba och dessutom jobba över för att några lata j***a sommarvikarier kom på att det inte var så kul att springa i trappor när det är +30° och sol ute. Nej då är det lättare att bara ringa och sjukanmäla sig till sitt trista sommarjobb och ligga på beachen istället!

Ursäkta att jag låter bitter men kan man bli annat när folk så uppenbart bara skiter i saker som de har lovat för att de bara inte ORKAR kliva ur sängen en varm sommardag. Tack vare dem fick jag slita som ett djur idag och dessutom så hade jag med mig en annan stackars sommarjobbare som på sin första dag fick en chockstart eftersom det inte fanns någon som hade tid att visa henne ordentligt =( Kändes inte alls schysst men tyvärr inte så mycket att göra åt då vi var 3 man kort!

Någon som vill ha sommarjobb som brevbärare så är det bara att ni hör av er! ; ) Det är gratis motion och man får vara ute mycket och dessutom rätt bra betalt!

Men jag biter ihop och tänker på att jag har 2 veckor kvar att jobba och sen har jag 5 veckors semester! Ska bli skönt!! Hoppas bara att solen stannar kvar så länge...

Älskar rea!!

publicerat i shopping;
Många webshopar har ju rea nu och igår "råkade" jag klicka hem några plagg till barnen från Oiidesign som har lite rea nu!
Midsommar!

publicerat i Barnen;
Här hemma blev det en lugn och skön midsommarafton! Vi åkte ut till min mor & far runt lunch och kollade när de dansade runt stången och sen blev det mat, fika, fotbollspelande och lite bad hemma hos dem. Sen åkte vi hem och tog ett dopp i poolen, grillade lite och bara mös! Kändes som en helt perfekt midsommarafton för oss. Det var evigheter sen vi bara umgicks hela familjen så det var verkligen välbehövligt!Rufsiga och svettiga busungar!

Idag så har jag och barnen varit ut till Götlunda igen då mannen jobbar på ett bröllop hela dagen, vi solade och lekte lite i lekparken och bara tog det lugnt. Som vanligt bjöd mamma på god mat, en av de stora fördelarna med att vara där. =)

Imorgon så lovar yr.no en STOR sol så då blir det solbadande på baksidan hela dagen! UNDERBART!! Behöver jag säga att jag är en soldyrkare! ; )