Toppendag! 🎈

publicerat i Jag;

Ja vi hade verkligen en toppen dag igår! Vi var till Parken Zoo och det var soligt utan att vara FÖR varmt, djuren i djurparken var ute och visade sig och barnen var harmoniska.
Avslutade med mat och lite shopping på Tuna Park sen blev det slapp i soffan när vi kom hem.

Idag hade jag tänkt starta dagen med en ordentlig springtur men när jag vaknade vid 6 första gången och var upp och kissade så regnade det plus att jag hade en redig huvudvärk och svid i halsen :((

Så istället har jag fikat med syster som var hit en sväng, både M och F har haft kompisar här.

Nu ligger jag och vilar lite, G rensar på kontoret och i förrådet, M har följt m sin kompis hem och lekt och F och hans kompis spelar.
Hoppas på att sova bort baskeluskerna!

Underbar klänning!

publicerat i Jag;

Ni kanske kommer ihåg den fina klänningen jag visade att jag provade på Smultrongården i helgen?
Efter mycket velande så bestämde jag mig för att köpa den! Har aldrig känt mig så vacker i en klänning förut, förutom bröllopsklänningen, så jag var bara tvungen att ha den!

Nu hoppas jag att mina Tradera auktioner går bra så att jag sponsrar den lite. Så söker ni tjejkläderna i 98/104 eller killkläder i 122/128 så kika in! ;)

Annars är jag såååå nöjd just nu med att jag tog mig iväg och tränade ikväll! Jag hade absolut ingen lust utan var bara seg och trött men jag visste att jag skulle bli irriterad om jag inte tog mig iväg.
Så jag bytte om och invigde mina nya tights från Sportamore som kom idag! Supersköna!!

Det var som vanligt ett tufft pass men nu när jag är nyduschad och sitter i soffan och smaskar på lite äppelbitar så känner jag mig sjukt nöjd med mig själv!
Dessutom så blir jag mindre sötsugen om jag tränar än om jag är hemma.

Avslutar med en dagens med nya toppen som kom igår! :)