Varför inte jag?

publicerat i Jag, Träning;
Hade visning idag och en av gästerna var en tjej jag känner, har sett att hon har gått ner i vikt men idag såg jag hur smal och och fin hon blivit på närmare håll! 
Frågade såklart vad hon gjort och hon svarade, föga förvånande att hon lagt om sin kost.... Alltså jag VET ju också att sköta kosten är ett måste för att bli så fin i kroppen som hon är! 

Att träna är inget problem för mig, jag snittar ca 4-5 pass/vecka men däremot kosten är min stooooora akilleshäl... Jag har ingen karaktär när det gäller ätandet så därför är det ju egentligen skitsamma hur mycket jag tränar när jag inte kan kontrollera vad jag äter....

Kort sagt så är jag så himla avundsjuk på alla som lyckas och jag vill så gärna också lyckas! 
Jag har ju kommit en lång bit på vägen och jag ÄR stolt över det men jag är inte nöjd och jag har en bra bit kvar innan jag känner mig nöjd också tyvärr..

Att ha så svårt att genomföra något...

publicerat i Dagens outfit, Jag, Träning;
Igår så blev det löparskola på kvällen, jättekul med något nytt och speciellt när det gäller löpning där jag känner att jag totalt har kört fast. Jag har ju haft som mål när jag sprungit de lopp jag har sprungit de senaste åren att jag ska klara 5 km under 30 minuter och milen under 1 timme, men utan att lyckas.
 
Jag känner att jag behöver lite hjälp för att förbättra mig så jag hoppas på att detta kan hjälpa mig!
 

Kallt som tusan var det så det var många lager kläder som gällde!
 
 
Och självklart mössa på!
 
Det var jättekul och nyttigt att få ett annat upplägg än det jag själv harvar på med varje dag. Nu hoppas jag att jag ska kunna vara med så många onsdagar jag kan framöver! Blir ju lite mycket kvällar borta när jag både vill hinna trän, ha visningar och vara med barnen.
 
Men på måndag så har jag tagit ledigt och även nästa torsdag så då tänkte jag försöka passa på att hitta på något roligt med barnen. G är också ledig på torsdagen så då får vi se vad vi hittar på!
 
Idag så blev dagens ett par byxor som jag hittade låååångt ner i garderoben och som tur är så passade de fortfarande...för även om jag tränar mer än någonsin så kan jag bara inte sköta kosten så vågen står stilla eller går uppåt....SUCK!
Jag har verkligen ingen karaktär alls när det gäller ätandet...MÅSTE ta tag i den biten!!
 
 
Byxor från Gina tricot matchat med boots från Swedish hasbeens.
 
 
Upptill svart linne och en Bright serendipity kofta från Lola i färgen Night blue.
 
 
Finnig och blek....hua.....
 
 
Älskar mitt skärp som jag fyndade i Ullared!!

Att ha tagit vuxenpoäng

publicerat i House of Lola, Jag, Träning;
Japp! Idag kände jag mig vuxen så att det förslår...trots att jag är gift, har 2 barn och hus så känner jag mig oftast inte vuxen på riktigt...konstigt jag vet...
Men idag så hade jag ett lunchmöte på banken där vi gick igenom min pension, jag har stuckit huvudet i sanden alldeles för länge för att jag tyckt att det känns jättejobbigt att ta tag i det men idag så blev det iaf gjort! Och gud så skönt det är nu!
Det där har liksom varit en sån sak som har legat på min "ska-ta-tag-i-det-sen" lista alldeles för länge!!
 
Annar så lunkar det på..Lola släppte sitt andra påskägg igår och nu var det en cardigan som släpptes i 3 snygga färger!
 
 
 
Jag har dock inte beställt någon...ännu... Jag beställde däremot detta igår, det är några plagg som jag har funderat över ett tag och nu så slog jag till lagom till lönen kom!
 
 
 
Skorna som modellen har till byxorna på nedre bilden har jag ju redan och älskar! De är på idag och matchas med dessa plagg!
 
Desert flower dress i grått från Lola
 
 
Kofta från gina Tricot och tights från Lola
 
 
Snygga och sköna skor!!
 
Idag anmälde jag mig också till ett lopp som går i Örebro i Augusti! Det är ett lite annorlunda lopp.
 
 
Varje kilometer så blir man bombad med färgbomber! =) Kul ska det bli iaf!!
 
Som som en del i min satsning på löpning så ska jag iväg ikväll på en löparskola som gymmet som jag går på anordnar. Hoppas på att jag kommer att utveckla min löpning då det känns som om att jag har kört fast!
 
Nej nu fortsätta med dagen!!
 
Ha det bra!