Går in i sista ronden...

publicerat i Vardag;
Ja nu är det snaaaart färdigmålat här hemma! Idag har jag maskerat,spacklat och slipat så imorgon ska jag måla fondväggen. Hade tänkt hinna måla en gång idag men upptäckte att jag visst hade slängt alla färgtråg som jag hade...irriterande!! Så istället så tog jag och grundmålade vår Hemnes spegel som också är furufärgad just nu men ska bli vit, som allt annat här hemma! ; )

För övrigt så har jag haft ett litet spaningsprojekt på gång här hemma! ; ) Hittade den här fina tunikan hos Gizmolinaoch har sen letat som en galning för att komma på vad den heter och sen hitta någonstans där jag kunde köpa den. Efter lite klickade på google och på några bloggar så fick jag reda på att den heter Detroit tunic och så hittade jag den i den danska webshopen Lisen och några klick senare så hoppas jag att den är på väg hem till mig om den inte är slutsåld...håll tummarna att jag har tur!!Annars så har jag mest varit irriterad idag...har ju 2 PM som jag har skrivit tillsammans med 2 olika grupper och nu ska vi i grupperna opponera på andra PM och även rätta till det som vi har fått anmärkning på. Eftersom detta är ett grupparbete så är det inte meningen att jag ska sitta själv och fixa allt detta men just nu så händer det ingenting... Jag har gjort "min" del och mailat vidare till den person i respektive grupp som åtagit sig att vara den som sammanställer allting. Dock så händer det ingenting och ingen av de 2 personerna svarar på mailen....dessutom så är det en tjej  i den ena gruppen som inte har tillfört någonting till vårt PM utan bara glidit med.... Sånt stör mig som f-n!!
Hon är dock väldigt bra på att maila till oss andra och påpeka ditt och datt.... Vill ju bara bli klar med de här kurserna så att jag kan få fokusera på andra saker!!

Som t ex att ha sommarlov med mina fina barn! ♥

Dålig dag som blev bra!

publicerat i Vardag;
Vaknade alldeles för tidigt imorse av en liten 3-åring som låg och sparkade på mig.....det var bara att kliva upp... Sen kläckte min underbara man ur sig att han skulle åka tillbaka och jobba vid kl 10, han kom hem 2 inatt.... När vi pratade om hur mycket han skulle jobba för någon vecka sen så var det sagt att han inte skulle ta på sig så mycket som han brukar....och det gick ju bra... Så han åkte vid halv 10 imorse och kommer väl hem runt 3-4 inatt...
Men imorgon ska vi åka på flyguppvisning i Västerås vid 10-tiden så sova får han göra någon annan gång! ; )

Så mina planer på en löprunda imorse gick ju i stöpet då =( Istället passade jag på att måla ytterdörren på insidan för 3:e gången och baka en dumlekladdkaka, skulle ju få fin besök på eftermiddagen av en av min äldsta och bästa vänner och hennes barn!
Innan deras besök så hann vi med ett helt bedrövligt besök på McD där maten var näst intill oätlig...och sen en lite promenad i skogen med vovvarna. Sen drog cirkusen igång...Madde och hennes barn kom och nästan samtidigt så ringde det på dörren och en kompis till Filip kom också över. Vi fikade och pratade lite och sen ringde min mamma och frågade om de fick komma förbi på en kopp kaffe.
De dök upp en stund senare och samtidigt kommer också min syster med respektive som hade bestämt sig för att ta en promenad och ville också ha lite kaffe. Så helt plötsligt var det fullt hus här! =) Mycket trevligt och framför allt gick hela eftermiddagen väldigt fort.

Men jag har trots allt tyckt lite synd om mig själv idag som har fått tillbringa helgen själv med hundar och ungar så jag unnade mig själv lite shopping! ; )

Klickade hem dessa 2 som jag spanat in på BrandgardenEnkel men snygg topp!Snyggt halsband!