Skejtarkillen!

publicerat i Barnen;
Filip fick en lite skateboard i julklapp, dels för att han har tjatat om en och så hittade jag en liten och billig när jag var i Ullared. Så här cool var han när han testade den, med viss hjälp av lillasyrran för att kunna hålla balansen ; )
Och är man en cool skejtar kille så måste man förstås ha ett par coola skor! ; )


Coola Hummel skor! :D

Dyrt......: (

publicerat i Vardag;
I måndags så hade vi beställt tid på djurkliniken åt Hampus, vår äldsta hund, för att ta bort tandsten. Han har alltid haft rätt mycket problem och det har blivit värre ju äldre han har blivit.
Lämnade honom vid 9-tiden och vi brukar få hämta honom efter ett par timmar men den här gången dröjde det innan de ringde och det gjorde ju att man blev fundersam... Vid 14-tiden så kom G hem med honom och då var han rätt mör. De hade fått lov att dra ut 4 tänder på honom för att de var i så dåligt skick, men det var inget ovanligt för en hund i hans ålder. Han är ju ändå 11 år..

Men nu hoppas jag att han inte kommer att ha så ont längre, man har knappt kunnat ta honom på nosen.. och att han inte luktar så illa. Han har verkligen stunkit ur munnen den senaste tiden men det var väl förmodligen tänderna..

Ett billigt kalas blev det också, han är ju för gammal för att försäkra så vi fick betala hela kalaset själva...2500:-. Det är billigt med husdjur..Snöig fin vovve!

Mina syskon

publicerat i Vardag;
Har ju redan nämnt dem en hel del i min inlägg men jag kan väl presentera dem lite mer ingående! : )

Mina syskon är alltså mina 2 systrar Carina och Annika, de är båda 2 äldre än mig. Carina är 7 år äldre än mig och Annika är 3 år äldre än mig.

När vi var yngre så var vi inte speciellt tighta, det var väl i såfall Annika och Carina som hade bäst kontakt. Jag var lite för ung, jag var bara 11 när Carina flyttade hemifrån. Men de senaste åren och speciellt sen jag och Annika fått barn så har vi kommit varandra väldigt nära och de är mina bästa vänner.
Våra respektive tycker nog att vi är lite för nära varandra eftersom vi pratar i telefon jämnt och vi är inte så lätta att tas med när vi är tillsammans allihopa, det blir rätt mycket pladder då kan man ju säga. ; )

Utseendemässigt så har folk alltid tyckt att jag och Annika är mest lika, men det var nog mest förr när vi hade långt ljust hår båda två. Det som är så skönt med att umgås med mina systrar är att jag kan säga och vara precis hur jag vill för jag vet att de älskar mig ändå! : )