Sjukt ont i benen....

publicerat i Träning, shopping;
Ja hjälp!! Det var nog länge sen jag hade en sån grym träningsvärk som jag har just nu... Allt har sin grund i torsdagens box-pass när vi gjorde 200 upphopp på slutet av träningen. Jag stapplade nerför trapporna efteråt...
 
På fredagen så tränade jag med min E som vanligt på lunchen och då var jag stel men det gick ändå ok, senare på kvällen så fick jag ondare och ondare och när jag vaknade på lördagsmorgonen så fattade jag inte hur jag skulle komma ur sängen överhuvudtaget...
Kruxet var att jag hade bokat, och betalat, för ett HIT pass som skulle vara efter lunch och det känns ju jättefånigt att inte köra ett pass som jag redan bokat och betalat bara för att jag hade/har träningsvärk.
Så jag drog på mig träningskläderna och åkte dit...HJÄLP!! Det gick...men inte så mycket mer och när någon snuddade vid mina lår på kvällen så fick jag bita mig i läppen för att inte skrika högt..
 
Igår så var smärtan nästan likadan men jag struntade i den och tog mig in till Örebro kring lunch för att hinna gå lite på stan innan jag skulle vidare till säsongens sista visning.
 
Att strosa runt gick bra, däremot så blev det ett litet klimax när jag kom in på H&M och rulltrapporna stod stilla så att jag var tvungen att gå i den själv och som ni alla vet så är de stegen mkt högre än i en vanlig trappa... Var nästan lite svettig i pannan av ansträgningen när jag kom upp...:-D
 
Det var jätteskönt att bara strosa omkring lite för mig själv och jag slog till på en top och en klänning inne på Indiska, inte alls min stil på klänningen egentligen men jag tycker att det är roligt att inte alltid köpa sånt som jag brukar utan gå lite utanför min "comfortzone"
 
 

Denna klänning kostade bara 199:- och idag har de 25% på alla plagg på Indiska
 
 
Och denna top blev det som jag har tänkt att ha till min pennkjol från H&M,.
Planen var också att hinna in på Gina Tricot och spana efter ett par lite utställda jeans med hög midja, lite som de här.
 
 
Men med tanke på min träningsvärk så hoppade jag över att prova byxor. ; )
 
Så idag och imorgon blir det träningsuppehåll, möjligtvis någon hunpromenad men inte mer än så ; )

Julstress!

publicerat i Dagens outfit, Framtid, House of Lola;
Ja igår fick jag total julpanik!!
Har ingen koll på julklappar, julkläder eller vad vi ska göra på Nyår. Fullt kaos på jobbet och hemma känns det bara som att jag är och vänder.
Måste fixa hundvakt och barnvakt och fixa skor och....ahhhhh andas!!
 
Nu är det iaf snart slut på Lola säsongen och det känns både bra och dåligt, skönt att få lite ledig tid men samtidigt så vet jag ju att det alltid känns lite tomt när man inte har några visningar inbokat utan kvällarna ekar tomma ; )
Och så infinner sig alltid lite panik inför nästa säsong, ska jag lyckas sälja lika bra eller hur ska det gå?
 
Klart är iaf att jag kör en säsong till, minst, det blir ju som ett beroende kan man saga och för mig så har det gått batter och batter för varje säsong och jag hittar nya värdinnor vilket jag tycker är jättekul!
Det sista som hander för mig denna säsong är en mingelkväll som jag ska vara med på, vi får väl se om det ger någon försäljning men det är ju alltid bra att vara ute och visa upp sig. Förhoppningsvis kanske jag kan boka in någon ny visning till nästa säsong!
 
Gårdagen började jag på gymmet med ett styrkepass!
 
 
 
Näää jag lyfte inte så tungt riktigt....men nästan! ; ) Jag persade med 80 kg i marklyft men det blev bara ett lyft.
 
Igår fick jag också hem en fin kofta som jag har spanat på men inte kommit mig för att köpa men nu slog jag till och den kommer nog att bli en favorit.
 

Finaste Fidelity cardigan i grått.
 
Idag invigde jag en annan  Lola kofta, finaste Stay close cardigan som är dip-dyed dvs den är doppad i färg så mörkare längst ner. Supersnygg tycker jag!
 
 
Och ikväll blir det pannkakor och sen box för mig, dock utan min boast sparringpartner som har lyckats hacka en kniv i handen så hon är lite handikappad ett tag framöver...; )
 
Imorgon så ska jag smita lite tidigare och fixa naglarna, de har hållit jättebra denna gång men nu är de alldeles för långa så hon ska få fila ner dem lite och så fräscha till dem.
Älskar att ha långa naglar - känner mig så kvinnlig då!
 
Helgen bjuder på systerbesök, hon och familjen var borta när F fyllde så de ska komma och gratta, jag ska träna och så visning på söndag. Det blir bra det.
Sen rullar vi igång en ny vecka och nästa söndag så ska jag äntligen iväg och tatuera ögonbrynen!! Yey!
 
 

Oväntat samtal!

publicerat i House of Lola, Vardag;
Trist tisdag är avklarad och det är verkligen konstigt vad mkt vädret påverkar humöret?! Igår var det kallt, frostigt och vitt och man blev glad, idag grått, regn och mörkt och allt blev genast tråkigare. 
Jag och kollegan tog en promenix till ÖB på lunchen ( det händer rätt ofta eftersom ÖB ligger nästgårds) och därinne springer jag på en gammal granne. Det är en man i 50-års åldern som jag brukade prata med en hel del. 
Hans första ord till mig efter "hej" var "vad snygg du är!". 
Då blir jag rätt paff och finner mig inte riktigt utan stammar mest fram ett "tack". 
Sen fortsätter han med att säga "Du blir bara snyggare och snyggare m åren!"
Jag blev riktigt glad kan jag lova och fick mig att le flera ggr under eftermiddagen. 
Dagens outfit idag var som vanligt Lola allover


Chant pantsen och mina fusk Dr Martins


Lite fuskfärg gör mig gladare! 

Nej nu dags att sova!