Att se fram emot lite lugnare tempo

publicerat i Dagens outfit, Familjen, Vardag, shopping;
Det här är sista veckan när varenda kväll i princip är inbokad och jag börjar verkligen längta efter att få några kvällar hemma med barnen.. Dessutom har mannen haft sjukt mycket på sitt jobb också den senaste tiden så det dåliga mamma-samvetet har verkligen gått på högvarv..
Det som är bra i det hela är att jag och mannen, till skillnad från förut, har en bra dialog och jobbar på att det ska bli bättre.
Men det som är med Lola är att jag jobbar ju mycket i perioder och det är lite svårt att styra. Det jobbiga är när det krockar med mannens mest intensiva jobbperioder..  Dessutom har vi ju en "slyngel" hund som kräver sitt.
Igår var vi på sökkurs och även om jag tycker det är tungt att åka iväg så är det så värt det eftersom han tycker att det är superkul och dessutom blir han härligt trött efteråt!
 
Nästa vecka är sista gången för den kursen och då ska vi avsluta med en liten tävling! Ska bli kul att se hur det går när det är "på riktigt"!
 
Imorgon är det fredag och jag har en visning på kvällen, gillar ju egentligen inte att ha visningar på fredagarna...den dagen är lite helig för mig men imorgon ska M på kalas hos en kompis också så då känns det inte lika jobbigt.
Lördag däremot så är det familjedag och jag och M har bestämt att vi ska åka till Marieberg, de har haft nypremiär för sin H&M butik som är utbyggd och uppfräschad.
Så dit ska vi och kika och sen tänkte jag passa på att kika in i lite andra affärer också! ; )
 
Har blivit dåligt med outfit bilder denna vecka då jag mest känns mig tjock och ful men idag så fick jag på mig en sån outfit som jag trivs i! För ovanlighetens skull inte ett enda lola plagg dock!!
 
 

Upptill en blus från Culture
 
 
 
Nertill nya favorit byxorna från Rabalder och skor från by Malene Birger
 
 
Närbild! ;)
 
Byxorna från Rabalder har verkligen blivit favoriter så jag har klickat hem ett par svarta också. Försöker få till lite struktur på min garderob och bara ha sådana plagg som jag verkligen använder och göra mig av med sådana plagg som bara blir hängande i garderoben.
Det är ett heltidsprojekt ; )

Ellos!

publicerat i inspiration, shopping, Önskelista;
Jag tycker Ellos har ryckt upp sig den senaste tiden och har klickat hem en del plagg därifrån, det senaste som jag klickade hem idag var detta.
 

En stickad långklänning som ni hittar här , jag älskar ju att ha långklänningar på hösten och vintern. Grova strumpisar på benen och kängor till, perfekt!
 
Mitt andra klick blev denna
 

En mysig stickad tröja som jag hoppas blir sådär lite lagom oversized och skön, tänker att jag ska matcha med mina nya vinröda byxor från Alvas hus eller med mina Diamond pants från Lola. Tröjan hittar ni här .
 
 

Galen vecka

publicerat i Dagens outfit, House of Lola, Vardag;
Så var det helg igen, så mycket som är inplanerat hela veckorna. Visst är det kul med lola visningar men att vara borta varje kväll gör att det blir lite jobbigt.
 
Denna vecka var jag hemma i måndags kväll och sen har det varit visningar och hundkurs, ikväll blir det dock soffan hela kvällen och imorgon ska vi iväg och kolla på skåpluckor och bänkskivor till köket. Woho!! Känns skönt att det äntligen händer något!
 
Sen på kvällen så kommer min bästa E med familj på middag, helt galet att det inte har blivit av tidigare men nu så händer det iaf!
Även nästa vecka är det 3 visningar inplanerade och så hundkurs då men sen lugnar det äntligen ner sig lite grann, känner att jag behöver vara hemma och komma ifatt lite grann.
 
Avrundar med några bilder från veckans outfit, dagarna är för få och jag har för mkt kläder. Skulle behöva byta om ett par gånger per dag för att hinna med att använda alla de outfits som jag sätter ihop i mitt huvud.
 
 
 

Börjar med tisdagens outfit som bestod av nya byxorna från Rabalder, älskar dem!, strechiga och sköna och lite lagom tighta. Lite sugen på att köpa ett par svarta också!
Till det hade jag en gammal blus från Lola och boots från Lola också.
 

Och så en mörk bild på min favorit outfit från denna vecka, Delicate dress och till det de glansiga tightsen ( shopper leggings), nya skorna - Lane high och så en vinröd stickad kofta från Vila. Mjukt och skönt!
 

Runt halsen nya randiga sjalen och så en gammal "kappa".
 

I onsdags så släpptes det lite nyheter till kollektionen också och den grå stickade tröjan och de svarta byxorna till vänster är på väg hem till mig =)