Läängtar...

publicerat i Vardag;
Ja jag längtar redan efter semestern...jag har ju knappt jobbat 2 veckor men det känns som en evighet.... Det blev ju verkligen full fart redan från dag 1 så det känns som om att jag har jobbat mycket längre.. Men efter den här veckan så jobbar jag bara 2 veckor till och sen har jag 1 vecka ledigt! Tanken var att vi skulle ha tagit en sista-minuten till typ Gran Canaria men det blev så hiskeligt dyrt och vi har lite andra hål att stoppa pengarna i så vi nöjer oss med en liten kryssning!Tror nog att barnen tycker att det blir minst lika roligt! Vi ska åka måndag-tisdag så att vi slipper trängas med alla partyprissar. ; ) Vilken färja tycker ni är bäst för barn?? Har kollat runt lite men inte riktigt fått något grepp tycker jag..

Resten av veckan ska vi bara slappa och ta det lugnt, skönt att slippa vardagslunken bara!!

Sen har jag lite annat att se fram emot den här trista hösten, den 25 November ska jag och en kompis från jobbet åka bussresa till Ullared!! Det tycker jag ska bli skitroligt!! :D Jag har aldrig varit där förut så det kommer verkligen att bli en upplevelse! Bussen går 03.50 (!!!!) och vi är framme kl 10 ( när de öppnar) och sen går bussen hem igen kl 18 och vi hemma kl 00...Lång dag.... Men skitskoj ska det bli!!
Tänker att jag ska köpa de flesta julklapparna där nere, Filip har blivit helt insnöad på lego och det ska ju vara billigt där säger de! Och sen är det ju snart jul och ledigt! :D Mycket att längta till nu..

Reunion!!

publicerat i Vardag;
1996-1997 var jag i USA ett år som au-pair, jag var i en liten håla utanför Boston som hette Sharon knappt synlig på kartan! ; ) Men vi var ett gäng på nästan 10 svenska tjejer som höll ihop och de var verkligen min familj under det året! När man har sin egen familj så långt borta så blev vi supertajta och vi pratade om allt och hela tiden. Min värdfamilj slutade aldrig att förvånas över hur mycket det ringde till mig, tur att jag hade en egen telefonlinje! :D

Vi tjejer kom från hela landet, ända från Umeå i Norr till Helsingborg i Söder och så var det jag från Mellansverige och en tjej från Köping...vilket ligger ca 10 min från Arboga! Några av oss kom hem igen men idag så är en tjej boende i London, en tjej gifte sig med en av de killar som vi träffade i USA och de bor nu i Umeå och har en 2-årig dotter tillsammans och ännu en träffade en kille från Portugal och hamnade där!

Men till saken!! Vi har som sagt kontakt allihopa på Facebook och häromdagen så kläcktes tanken att vi skulle försöka få till en återträff, vilket inte är helt lätt eftersom alla är bosatta på olika håll i världen och landet! ; ) Men i Augusti 2011 så smäller det!! Då ska så många som kan ta sig till Stockholm och träffas där och det ska verkligen bli superkul!! Jag har bara träffat en av tjejerna sen jag kom hem och det kommer att vara 14 år sen vi sågs senast då!! Får väl se om vi känner igen varandra allihopa! =)

Till Salu!!

publicerat i shopping;
Har funderat och funderat idag och kommit fram till att några av mina kära Odd Mollysar nog kommer att få ut på Tradera! Vill verkligen försöka få till den perfekta garderoben och inte bara impuls handla hela tiden för att sen upptäcka att jag antingen har något liknande i garderoben eller att jag inte har någonting som matchar plagget i övrigt! Så nu ska jag strukturera upp det hela!Till salu!
Endast provad chrysalis minigown i stl 4 och färgen indigo.Tags finns kvar. 1000:- och jag bjuder på frakten!Till salu! Säljer denna kofta fast i grått, köpt på Tradera så inga tags men i nyskick! 1500:- ink frakt


Har även en x-stich som jag ska sälja men jag har inget bra kort på den så den kommer snart! Lämna en kommentar om ni är intresserade!